Midye Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler
250 gram margarin yahut tereyağı
2oo gram pudra şekeri
1 adet yumurta
80 gram nişasta
Aldığı kadar un (yumuşak bir hamur olucak)
Batırmak için;
200 gram eritilmiş çikolata
Toz fındık
Midye Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tüm materyalleri derin bir kapta uygunca karıştırıyoruz ve yeterlice yoğuruyoruz daha sonra ceviz büyüklüğünde kesimler alıp form veriyoruz.
Üzerini bir çay bardağı ile midye formu veriyoruz.
Yağlı kağıt serili tepsiye diziyoruz 180 derece fırında 20-25 dk pişiriyoruz.
Pişip soğuduktan sonra çikolata ve fındığa batırıp dinlendiriyoruz, afiyet olsun.
Midye Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
250 gram margarin yahut tereyağı
2oo gram pudra şekeri
1 adet yumurta
80 gram nişasta
Aldığı kadar un (yumuşak bir hamur olucak)
Batırmak için;
200 gram eritilmiş çikolata
Toz fındık
Midye Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tüm materyalleri derin bir kapta uygunca karıştırıyoruz ve yeterlice yoğuruyoruz daha sonra ceviz büyüklüğünde kesimler alıp form veriyoruz.
Üzerini bir çay bardağı ile midye formu veriyoruz.
Yağlı kağıt serili tepsiye diziyoruz 180 derece fırında 20-25 dk pişiriyoruz.
Pişip soğuduktan sonra çikolata ve fındığa batırıp dinlendiriyoruz, afiyet olsun.
Midye Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı