Mor Lahana Ve Havuç Tarator Tanımı İçin Gereçler
3 adet orta uzunluk havuç
Orta uzunluk bir lahananın yarısı
Yarım kase süzme yoğurt
3-4 kaşık mayonez (İsteğe bağlı)
2 diş sarımsak
Tuz
Mor Lahana Ve Havuç Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Havuç ve mor lahanayı farklı ayrı rendeleyin.
Başka kaplarda 2 yemek kaşığı zeytinyağında 4-5 dakika kavurup, başka kaselere alın ve soğumaya bırakın.
Yoğurt, mayonez, sarımsak ve tuzu bir kasede karıştırın, yarısını havuç ile öteki yarısını lahana ile karıştırın.
Servis tabağına 1 kaşık havuçlu karışımdan koyun.
Üzerine 1 kaşık lahana karışımından koyup dereotu ve cevizle süsleyebilirsiniz. Afiyet şifa olsun.
Mor Lahana Ve Havuç Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
3 adet orta uzunluk havuç
Orta uzunluk bir lahananın yarısı
Yarım kase süzme yoğurt
3-4 kaşık mayonez (İsteğe bağlı)
2 diş sarımsak
Tuz
Mor Lahana Ve Havuç Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Havuç ve mor lahanayı farklı ayrı rendeleyin.
Başka kaplarda 2 yemek kaşığı zeytinyağında 4-5 dakika kavurup, başka kaselere alın ve soğumaya bırakın.
Yoğurt, mayonez, sarımsak ve tuzu bir kasede karıştırın, yarısını havuç ile öteki yarısını lahana ile karıştırın.
Servis tabağına 1 kaşık havuçlu karışımdan koyun.
Üzerine 1 kaşık lahana karışımından koyup dereotu ve cevizle süsleyebilirsiniz. Afiyet şifa olsun.
Mor Lahana Ve Havuç Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı