Mozaik Pasta

theking

Yeni Üye
Tepkime
16
Yaş
35
Coin
175,520
Mozaik Pasta Tanımı İçin Malzemeler
1-5 paket petibör bisküvi
100 gr tereyağı yahut margarin
1-5 su bardağı süt
Yarım su bardağı pudra şekeri
3 yemek kaşığı kakao
Yarım çay bardağı ince çekilmiş fındık
Üzerine;
100 gr benmari yöntemi eritilmiş çikolata
Toz fıstık
İsteğe bağlı 50 gr beyaz çikolata

Mozaik Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bisküvileri kırarak küçük modüllere ayırın ancak ufalamayın.
Eritilmiş tereyağı, süt, kakao ve şekeri uygun bir kapta karıştırın bisküvi ve yarım çay bardağı fındığı ekleyip karıştırıyoruz.
Uygun bir kalıp yahut benim kullandığım borcam içersine streç sinemayla kapatıp karışımı içerisine eşit biçimde yayın.
Üzerini streç sinemayla kapatıp dondurucuda yaklaşık 2 saat kadar bekletin.
Sürenin sonunda dondurucudan alıp servis tabağına alıp üzerine benmari yordamı eritilmiş çikolatayı döküyoruz.
İsteğe bağlı olarak süslemek için ben 50 gr beyaz çikolata benmari yordamı eritin üzerine döküp daha sonra toz fıstık serpin mozaik pastamız servise hazır Deneyenlere şimdiden afiyet olsun.
Mozaik Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst Alt