Mozaik Pasta Tanımı İçin Materyaller
400 gram petibör bisküvi
100 gram eritilmiş margarin
1 su bardağı süt (Duruma nazaran arttırabilirsiniz)
Yarım su bardağı toz şeker
3 yemek kaşığı kakao
Üzerini Süslemek İçin
Hazır çikolata sos
Mozaik Pasta Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Bisküvileri kırarak küçük kesimlere ayırın ama çok ufalamayın.
Eritilmiş margarin, süt, şeker ve kakaoyu bir kapta güzelce karıştırın.
Daha sonra bu karışımı bisküvi kesimlerinin üzerine dökün.
Daha sonra malzemeyi birleştirip elinizle rulo hali (Karışımı streç sinemanın üzerine koyarak biçimi verin)ya da istediğiniz bir kalıpta şekillendirin.
Son olarak çikolata sosu ile de süsleyebilirsiniz. Buzlukta 1-2 saat beklettikten sonra servis yapabilirsiniz.
Not: Mozaik pastayı dondurucuda saklayıp servis etmeden yarım saat evvel çıkarabilirsiniz.
400 gram petibör bisküvi
100 gram eritilmiş margarin
1 su bardağı süt (Duruma nazaran arttırabilirsiniz)
Yarım su bardağı toz şeker
3 yemek kaşığı kakao
Üzerini Süslemek İçin
Hazır çikolata sos
Mozaik Pasta Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Bisküvileri kırarak küçük kesimlere ayırın ama çok ufalamayın.
Eritilmiş margarin, süt, şeker ve kakaoyu bir kapta güzelce karıştırın.
Daha sonra bu karışımı bisküvi kesimlerinin üzerine dökün.
Daha sonra malzemeyi birleştirip elinizle rulo hali (Karışımı streç sinemanın üzerine koyarak biçimi verin)ya da istediğiniz bir kalıpta şekillendirin.
Son olarak çikolata sosu ile de süsleyebilirsiniz. Buzlukta 1-2 saat beklettikten sonra servis yapabilirsiniz.
Not: Mozaik pastayı dondurucuda saklayıp servis etmeden yarım saat evvel çıkarabilirsiniz.