- Tepkime
- 158,116
- Coin
- 2,421
İçeriği görüntülemek için Oturum Açmanız Veya Kaydolmanız gerekir.
Latest Thread
teşekkürler eline yüreğine sağlık ustam başarılar* Gizli metin: alıntı yapılamaz. *
VERILEN TUM M3U LINKLER VPN NESIZDIR SIZLER ICIN OZENLE HAZIRLANMISTIR
Çok geçmiş olsun Rabbım şifa versinGeçmiş olsun üstad
geçmiş olsun. allah acil şifalar versin.sayın arkadaslar trafık kazası gecırdım sag kolumda ve sol bacagımda kırıklar var hastanede yatıyorum saglık durumum ıyı bu mesajı arkadasıma yazdırdım bu sebepten dolayı bır muttet sızlerle olamıcam en kısa zamanda gorusmek uzere
Çok geçmiş olsun ustam Rabbim kısa zamanda şifa versin inşallahsayın arkadaslar trafık kazası gecırdım sag kolumda ve sol bacagımda kırıklar var hastanede yatıyorum saglık durumum ıyı bu mesajı arkadasıma yazdırdım bu sebepten dolayı bır muttet sızlerle olamıcam en kısa zamanda gorusmek uzere
büyük geçmiş olsun acil şifalarsayın arkadaslar trafık kazası gecırdım sag kolumda ve sol bacagımda kırıklar var hastanede yatıyorum saglık durumum ıyı bu mesajı arkadasıma yazdırdım bu sebepten dolayı bır muttet sızlerle olamıcam en kısa zamanda gorusmek uzere
Geçmiş olsunsayın arkadaslar trafık kazası gecırdım sag kolumda ve sol bacagımda kırıklar var hastanede yatıyorum saglık durumum ıyı bu mesajı arkadasıma yazdırdım bu sebepten dolayı bır muttet sızlerle olamıcam en kısa zamanda gorusmek uzere