Mükemmel Lezzetli Lokum Üzere Et Kavurma Tanımı İçin Materyaller
1 kilo kuş başı doğranmış et
Küçük bir kase ufak doğranmış iç yağı sevmeyen koymaya bilir fakat çok hoş lezet katıyor
3 çorba kaşığı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı tuz
Az kara biber pul biber kekik dileğe nazaran
Mükemmel Lezzetli Lokum Üzere Et Kavurma Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Kurbanın olmazsa olmazı et kavurma.
Evvel yağımızı tencereye alalım hoş eritelim o erirken biz etlerimizi suya koyalım ve biraz kanlı suyu gitsin süzgeçe alalım hafif bastıralım suları alsın.
Yağımız eriyince içinden kevgirle kalan yağları toplayalım ve etimizi ek edelim.
Üzerini örtelim et suyunu çekince sıvı yağ tuz ve ekleyip hoş karıştıralım yağında kavuralım baharat ekleyelim afiyet olsun.
1 kilo kuş başı doğranmış et
Küçük bir kase ufak doğranmış iç yağı sevmeyen koymaya bilir fakat çok hoş lezet katıyor
3 çorba kaşığı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı tuz
Az kara biber pul biber kekik dileğe nazaran
Mükemmel Lezzetli Lokum Üzere Et Kavurma Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Kurbanın olmazsa olmazı et kavurma.
Evvel yağımızı tencereye alalım hoş eritelim o erirken biz etlerimizi suya koyalım ve biraz kanlı suyu gitsin süzgeçe alalım hafif bastıralım suları alsın.
Yağımız eriyince içinden kevgirle kalan yağları toplayalım ve etimizi ek edelim.
Üzerini örtelim et suyunu çekince sıvı yağ tuz ve ekleyip hoş karıştıralım yağında kavuralım baharat ekleyelim afiyet olsun.