Muzlu Magnolia (Burçaklı Ve Oreolu) Tanımı İçin Gereçler
1 litre süt
1 su bardağı şeker
2 adet yumurta sarısı
1,5 yemek kaşığı nişasta
2 yemek kaşığı un
1 paket krema
2 paket vanilya
1 tatlı kaşığı tereyağ
2 adet ithal muz
Oreolu için:
1 paket oreo
Burçaklı için:
1 paket burçak
Üzerine:
Yarım muz
Damla çikolata
Muzlu Magnolia (Burçaklı Ve Oreolu) Tanımı Yapılışı
Tencereye tereyağı, vanilyayı ve krema hariç bütün gereçleri çırpma teliyle devamlı olarak karıştıralım ve sonra ocağa alalım.
Yoğunlaşmaya başlayınca, vanilyayı ve tereyağını ekleyip 2 dakika daha karıştırıp ocaktan alalım.
Daha sonra kremamızı ek edelim ve güzelce gereçler özleşene kadar homejen formda karıştıralım.
Bisküvileri rondadan geçirelim ben yarısını oreolu siz oreo yerine negro yada torku’nun premio bisküvisini kullanabilirsiniz.
Yarısını da yulaflı burçaklı yaptım burçak yerine istek ederseniz petibör yahut bebe bisküvisi kullanabilirsiniz.
Rondadan hepsini geçirdikten sonra sunum tabakalarımıza istediğimiz kadar koyalım.
Daha sonra muzları dilimleyelim ve yanlara koyalım dilerseniz öbür meyvede kullanabilirsiniz ahududu, çilek, böğürtlen, portakal, ananas, mango vs vs.
Üzerine hazırladığımız ılık muhallebimizden dökelim ben muhallebiyi rastgele bir sürahiye aldım hem daha yeterli soğuması için hemde daha kolay dökülmesi için.
Daha sonrada kalan bisküvilerimizden üstlerine tekrar koyalım.
Ben iki kat biçiminde yaptım yani bisküvi-muz-muhallebi-bisküvi-muz-muhallebi olarak tekrarladım istek ettiğiniz üzere yapabilirsiniz en üstlerinizde muzlardan dilimledim ve damla çikolatalardan serpiştirdim. Afiyet olsun
1 litre süt
1 su bardağı şeker
2 adet yumurta sarısı
1,5 yemek kaşığı nişasta
2 yemek kaşığı un
1 paket krema
2 paket vanilya
1 tatlı kaşığı tereyağ
2 adet ithal muz
Oreolu için:
1 paket oreo
Burçaklı için:
1 paket burçak
Üzerine:
Yarım muz
Damla çikolata
Muzlu Magnolia (Burçaklı Ve Oreolu) Tanımı Yapılışı
Tencereye tereyağı, vanilyayı ve krema hariç bütün gereçleri çırpma teliyle devamlı olarak karıştıralım ve sonra ocağa alalım.
Yoğunlaşmaya başlayınca, vanilyayı ve tereyağını ekleyip 2 dakika daha karıştırıp ocaktan alalım.
Daha sonra kremamızı ek edelim ve güzelce gereçler özleşene kadar homejen formda karıştıralım.
Bisküvileri rondadan geçirelim ben yarısını oreolu siz oreo yerine negro yada torku’nun premio bisküvisini kullanabilirsiniz.
Yarısını da yulaflı burçaklı yaptım burçak yerine istek ederseniz petibör yahut bebe bisküvisi kullanabilirsiniz.
Rondadan hepsini geçirdikten sonra sunum tabakalarımıza istediğimiz kadar koyalım.
Daha sonra muzları dilimleyelim ve yanlara koyalım dilerseniz öbür meyvede kullanabilirsiniz ahududu, çilek, böğürtlen, portakal, ananas, mango vs vs.
Üzerine hazırladığımız ılık muhallebimizden dökelim ben muhallebiyi rastgele bir sürahiye aldım hem daha yeterli soğuması için hemde daha kolay dökülmesi için.
Daha sonrada kalan bisküvilerimizden üstlerine tekrar koyalım.
Ben iki kat biçiminde yaptım yani bisküvi-muz-muhallebi-bisküvi-muz-muhallebi olarak tekrarladım istek ettiğiniz üzere yapabilirsiniz en üstlerinizde muzlardan dilimledim ve damla çikolatalardan serpiştirdim. Afiyet olsun