Muzlu Magnolia Tanımı İçin Materyaller
1 litre süt
3 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı nişasta
8 yemek kaşığı şeker
50 gram margarin
1 paket kremşanti
1 paket kakaolu ve 1 paket sade petit beurre
2 adet muz
Muzlu Magnolia Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Muhallebiniz için 1 litre sütü, 8 yemek kaşığı şekeri 3 yemek kaşığı un ve nişastayı tencereye alın ve pişirmeye başlayın.
Muhallebiniz göz göz olunca 50 gram margarini muhallebinin içerisine ekleyin eriyip 2-3 dakika daha pişirip altını kapayın.
Muhallebiniz ılınınca içerisine toz kremşanti ekleyip çırpın. Kakaolu ve sade petit beurreleri rondodan geçirin ve muzları halka halka doğrayın.
Dilediğiniz magnolia kasenize evvel 1 yemek kaşığı muhallebi döküp rondodan geçirdiğiniz petit beurreleri üzerine dökün.
Tekrar muhallebi koyup muz ekleyin bu süreci üst üste bir kaç defa tekrarlayın üzerini dileğiniz üzere süsleyin. Şimdiden afiyet olsun
1 litre süt
3 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı nişasta
8 yemek kaşığı şeker
50 gram margarin
1 paket kremşanti
1 paket kakaolu ve 1 paket sade petit beurre
2 adet muz
Muzlu Magnolia Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Muhallebiniz için 1 litre sütü, 8 yemek kaşığı şekeri 3 yemek kaşığı un ve nişastayı tencereye alın ve pişirmeye başlayın.
Muhallebiniz göz göz olunca 50 gram margarini muhallebinin içerisine ekleyin eriyip 2-3 dakika daha pişirip altını kapayın.
Muhallebiniz ılınınca içerisine toz kremşanti ekleyip çırpın. Kakaolu ve sade petit beurreleri rondodan geçirin ve muzları halka halka doğrayın.
Dilediğiniz magnolia kasenize evvel 1 yemek kaşığı muhallebi döküp rondodan geçirdiğiniz petit beurreleri üzerine dökün.
Tekrar muhallebi koyup muz ekleyin bu süreci üst üste bir kaç defa tekrarlayın üzerini dileğiniz üzere süsleyin. Şimdiden afiyet olsun