Muzlu Magnolia Tarifi İçin Malzemeler
Muhallebisi için;
1 litre süt
1 yemek kaşığı mısır nişastası
1 su bardağından 1 parmak eksik şeker
2.5 yemek kaşığı un
1 paket vanilya
1 yumurta sarısı
1 paket sıvı krema
İçini ve üstünü süslemek için;
1 paket kakaolu bisküvi
1 su bardağı dövülmüş ceviz
3 küçük boy muz
8 adet kinder çikolata (2’si benmari usulü eritip üzerlerine eklemek için)
Arzu ederseniz biraz bal ilavesi yaptım iç kısma birer çay kaşığı kadar
Toplamda 6 bardak çıkıyor tatlımızdan
Muzlu Magnolia Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Krema ve vanilya hariç bütün malzemeleri karıştırarak güzelce pişirelim.
Muhallebimiz kaynamaya başlayınca altını kısalım ve vanilyayı ekleyerek 2-3 dk kadar daha karıştırmaya devam edelim.
Altını kapatıp ocaktan alalım.
Soğumaya başladığında sıvı kremamızı ekleyip mikser yardımıyla güzelce çırpalım.
Bunu yapmak önemli pürüzsüz bir kıvam alabilmesi için.
Bisküvilerimizi güzelce ezelim toz hale yakın olacak şekilde.
Muhallebi, bisküvi, muhallebi, bisküvi, dilim dilim kestiğimiz muzlardan, ceviz, muhallebi, bisküvi, muhallebi, ceviz ve çikolata şeklinde yaptım ben katmanları.Siz zevkinize göre farklı şekilde yapabilir farklı meyveler ya da şekerleme çikolata vs ekleyebilirsiniz.
Çok zarif bir tatlı ve asla sizi sıkmıyor tatlılığıyla. Şimdiden afiyet olsun .
Muzlu Magnolia Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Muhallebisi için;
1 litre süt
1 yemek kaşığı mısır nişastası
1 su bardağından 1 parmak eksik şeker
2.5 yemek kaşığı un
1 paket vanilya
1 yumurta sarısı
1 paket sıvı krema
İçini ve üstünü süslemek için;
1 paket kakaolu bisküvi
1 su bardağı dövülmüş ceviz
3 küçük boy muz
8 adet kinder çikolata (2’si benmari usulü eritip üzerlerine eklemek için)
Arzu ederseniz biraz bal ilavesi yaptım iç kısma birer çay kaşığı kadar
Toplamda 6 bardak çıkıyor tatlımızdan
Muzlu Magnolia Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Krema ve vanilya hariç bütün malzemeleri karıştırarak güzelce pişirelim.
Muhallebimiz kaynamaya başlayınca altını kısalım ve vanilyayı ekleyerek 2-3 dk kadar daha karıştırmaya devam edelim.
Altını kapatıp ocaktan alalım.
Soğumaya başladığında sıvı kremamızı ekleyip mikser yardımıyla güzelce çırpalım.
Bunu yapmak önemli pürüzsüz bir kıvam alabilmesi için.
Bisküvilerimizi güzelce ezelim toz hale yakın olacak şekilde.
Muhallebi, bisküvi, muhallebi, bisküvi, dilim dilim kestiğimiz muzlardan, ceviz, muhallebi, bisküvi, muhallebi, ceviz ve çikolata şeklinde yaptım ben katmanları.Siz zevkinize göre farklı şekilde yapabilir farklı meyveler ya da şekerleme çikolata vs ekleyebilirsiniz.
Çok zarif bir tatlı ve asla sizi sıkmıyor tatlılığıyla. Şimdiden afiyet olsun .
Muzlu Magnolia Tarifi Fotoğraflı Yapılışı