SoruCevap
Yeni Üye
Muzlu Magnolya Tatlısı Çok Pratik 5 Dakika Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler
Muhallebisi için
1 lt süt
1 su bardağından bir parmak kalınlığında az toz şeker
2 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı nişasta
Yarım kutu sıvı krema (100 ml)
1 paket vanilya
Diğer malzemeleri
1 paket kakao petibör bisküvi
2-3 adet muz
Az ölçüde ceviz içi
Muzlu Magnolya Tatlısı Çok Pratik 5 Dakika Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Çok hafif çok lezzetli çoğunuzun bildi tatlı,birde benim tarifimle deneyin.
Dilediğiniz bisküvi çeşidi de kullanabilirsiniz ancak ben kakaolu petibör bisküvi tercih ediyorum.
Bisküvileri robotta ufalayın ve kenara bırakın.
Derin tencereye süt,toz şeker,un,nişastayı (fark etmez)alalım ve ocağı açmadan evvel güzelce karıştıralım.
Kısık ateşte kıvam alana kadar pişirelim.
Kaynamaya başlayınca ocağın altını kapatalım ve sıvı kremayı ve vanilyayı ek edelim,güzel karıştıralım ,pürüzsüz hale gelene kadar.
Diğer tarafta ceviz içini robottan geçirelim.
Muzları dilimleyip kaplara yerleştirelim,.
Üzerine birer yemek kaşığı bisküvi tozundan paylaştıralım.
Üzerine biraz muhallebiden ,tekrar muz koyalım,bisküvi ve muhallebi en son üzerine ufalanmış ceviz içi yahut dilediniz süsten ek edebilirsiniz. Bende bu ölçüden 6 adet magnolya çıktı.
Muzlu Magnolya Tatlısı Çok Pratik 5 Dakika Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Muhallebisi için
1 lt süt
1 su bardağından bir parmak kalınlığında az toz şeker
2 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı nişasta
Yarım kutu sıvı krema (100 ml)
1 paket vanilya
Diğer malzemeleri
1 paket kakao petibör bisküvi
2-3 adet muz
Az ölçüde ceviz içi
Muzlu Magnolya Tatlısı Çok Pratik 5 Dakika Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Çok hafif çok lezzetli çoğunuzun bildi tatlı,birde benim tarifimle deneyin.
Dilediğiniz bisküvi çeşidi de kullanabilirsiniz ancak ben kakaolu petibör bisküvi tercih ediyorum.
Bisküvileri robotta ufalayın ve kenara bırakın.
Derin tencereye süt,toz şeker,un,nişastayı (fark etmez)alalım ve ocağı açmadan evvel güzelce karıştıralım.
Kısık ateşte kıvam alana kadar pişirelim.
Kaynamaya başlayınca ocağın altını kapatalım ve sıvı kremayı ve vanilyayı ek edelim,güzel karıştıralım ,pürüzsüz hale gelene kadar.
Diğer tarafta ceviz içini robottan geçirelim.
Muzları dilimleyip kaplara yerleştirelim,.
Üzerine birer yemek kaşığı bisküvi tozundan paylaştıralım.
Üzerine biraz muhallebiden ,tekrar muz koyalım,bisküvi ve muhallebi en son üzerine ufalanmış ceviz içi yahut dilediniz süsten ek edebilirsiniz. Bende bu ölçüden 6 adet magnolya çıktı.
Muzlu Magnolya Tatlısı Çok Pratik 5 Dakika Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı