Muzlu Rulo Pasta Tanımı İçin Materyaller
Pandispanyası için;
3 adet yumurta
1 çay bardağı toz şeker
2 yemek kaşığı kakao
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Kreması için;
3 su bardağı süt
1 çay bardağı toz şeker
2 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı nişasta
1 adet yumurta sarısı
1 paket vanilya
1 yemek kaşığı tereyağ ya da margarin
Ortası için;
2 adet muz
Damla çikolata
Üzerine sürmek için;
1 paket kremşanti
1 su bardağından biraz az süt
Muzlu Rulo Pasta Tanımı Yapılışı
Pandispanyası için çırpma kabına yumurta ve şekeri koyup beyazlaşana kadar çırpalım akabinde öteki gereçleri ekleyip çırpmaya devam edelim.
Çırptığımız harcı yağlı kağıt olan tepsiye güzelce yayalım 180 derecede 10 dakika kadar pişirelim kürdan batırıp denetim edebilirsiniz.
Kreması için vanilya ve tereyağı hariç öteki gereçleri tencereye koyalım ocakta kaynayana kadar karıştıralım kaynayınca vanilya ve tereyağını ekleyip soğumaya bırakalım.
Fırından aldığımız pandispanyamızı sıcağı gidince dikkatli bir halde yağlı kağıttan soyalım.
Pandispanyanın üzerine kremayı güzelce sürelim.
Üzerine 2 adet muzu koyalım damla çikolata serpelim katlamaya başlayalım.
Katladığımız pastamızı uygun bir tabağa alalım.
Üzeri için kremşanti ve bir bardak sütü mikserle çırpalım hazır olan kremşantiyi rulo pastanın her yerine spatula yardımıyla sürelim.
Üzerini istediğiniz üzere süsleyebilirsiniz.
Afiyet olsun.
Pandispanyası için;
3 adet yumurta
1 çay bardağı toz şeker
2 yemek kaşığı kakao
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Kreması için;
3 su bardağı süt
1 çay bardağı toz şeker
2 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı nişasta
1 adet yumurta sarısı
1 paket vanilya
1 yemek kaşığı tereyağ ya da margarin
Ortası için;
2 adet muz
Damla çikolata
Üzerine sürmek için;
1 paket kremşanti
1 su bardağından biraz az süt
Muzlu Rulo Pasta Tanımı Yapılışı
Pandispanyası için çırpma kabına yumurta ve şekeri koyup beyazlaşana kadar çırpalım akabinde öteki gereçleri ekleyip çırpmaya devam edelim.
Çırptığımız harcı yağlı kağıt olan tepsiye güzelce yayalım 180 derecede 10 dakika kadar pişirelim kürdan batırıp denetim edebilirsiniz.
Kreması için vanilya ve tereyağı hariç öteki gereçleri tencereye koyalım ocakta kaynayana kadar karıştıralım kaynayınca vanilya ve tereyağını ekleyip soğumaya bırakalım.
Fırından aldığımız pandispanyamızı sıcağı gidince dikkatli bir halde yağlı kağıttan soyalım.
Pandispanyanın üzerine kremayı güzelce sürelim.
Üzerine 2 adet muzu koyalım damla çikolata serpelim katlamaya başlayalım.
Katladığımız pastamızı uygun bir tabağa alalım.
Üzeri için kremşanti ve bir bardak sütü mikserle çırpalım hazır olan kremşantiyi rulo pastanın her yerine spatula yardımıyla sürelim.
Üzerini istediğiniz üzere süsleyebilirsiniz.
Afiyet olsun.