Muzlu Toplar Tanımı İçin Malzemeler
1 paket pötibör bisküvi
1 olgunlaşmış muz
3-4 adet çekirdeksiz hurma
1 avuç fındık
1-2 yemek kaşığı süt
Muzlu Toplar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tüm materyallerimizi rondodan geçiriyoruz. İstenilen kıvama nazaran bisküvisini sütünü artırıp azaltabiliriz (Ben biraz yumuşak seviyorum hafif ele yapışan bir kıvam tercih ettim
Sonrasında istediğimiz büyüklükte yuvarlak toplar haline getiriyoruz.
Özellikle ramazanda sahurda tüketmenizi öneririm. Ekstra tatlandırıcısız, tok tutmaya yardımcı içeriği tıpkı vakitte tatlı yeme isteğini ortadan kaldırması ve kalori istikrarı açısından da çok ülkü bir tatlı.
İstersek içerisine ekstra kakao ve şeker, damla çikolata, ceviz, badem, antep fıstığı koyup, üzerine çikolata eritip de servis edebiliriz Afiyet olsun
Muzlu Toplar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 paket pötibör bisküvi
1 olgunlaşmış muz
3-4 adet çekirdeksiz hurma
1 avuç fındık
1-2 yemek kaşığı süt
Muzlu Toplar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tüm materyallerimizi rondodan geçiriyoruz. İstenilen kıvama nazaran bisküvisini sütünü artırıp azaltabiliriz (Ben biraz yumuşak seviyorum hafif ele yapışan bir kıvam tercih ettim
Sonrasında istediğimiz büyüklükte yuvarlak toplar haline getiriyoruz.
Özellikle ramazanda sahurda tüketmenizi öneririm. Ekstra tatlandırıcısız, tok tutmaya yardımcı içeriği tıpkı vakitte tatlı yeme isteğini ortadan kaldırması ve kalori istikrarı açısından da çok ülkü bir tatlı.
İstersek içerisine ekstra kakao ve şeker, damla çikolata, ceviz, badem, antep fıstığı koyup, üzerine çikolata eritip de servis edebiliriz Afiyet olsun
Muzlu Toplar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı