SoruCevap
Yeni Üye
Narlı Kısır Tanımı İçin Materyaller
3 çay bardağı ince bulgur
4 çay bardağı sıcak su
1 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
Yarım demet maydanoz
Yarım demet nane
Yarım demet dereotu
1 adet marul
Dileğe nazaran nar ekşisi
1 tatlı kaşığı sumak
1 tatlı kaşığı tuz silme
1 adet limon suyu
Kornişon turşu
2 adet domates
2 diş sarımsak
Narlı Kısır Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Bir kaba koyulan bulgurların şişmesi için sıcak suyu koyup ağzını kapatıp kenara alalım.
Şişen bulgurların üzerine salçalarımızı ekleyelim.
Yeşillikleri sirkeli suda yıkadığımız yeşillikler ince ince doğrayıp üzerine ekleyelim.
Baharatlarımızı, turşuyu ,sarımsak, domates bunlarıda ek edip karıştıralım.
Servis tabağına koyup üzerine nar tanelerini atıp afiyetle yiyebilirsiniz.
Narlı Kısır Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
3 çay bardağı ince bulgur
4 çay bardağı sıcak su
1 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
Yarım demet maydanoz
Yarım demet nane
Yarım demet dereotu
1 adet marul
Dileğe nazaran nar ekşisi
1 tatlı kaşığı sumak
1 tatlı kaşığı tuz silme
1 adet limon suyu
Kornişon turşu
2 adet domates
2 diş sarımsak
Narlı Kısır Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Bir kaba koyulan bulgurların şişmesi için sıcak suyu koyup ağzını kapatıp kenara alalım.
Şişen bulgurların üzerine salçalarımızı ekleyelim.
Yeşillikleri sirkeli suda yıkadığımız yeşillikler ince ince doğrayıp üzerine ekleyelim.
Baharatlarımızı, turşuyu ,sarımsak, domates bunlarıda ek edip karıştıralım.
Servis tabağına koyup üzerine nar tanelerini atıp afiyetle yiyebilirsiniz.
Narlı Kısır Tanımı Fotoğraflı Yapılışı