Nefis Bir Kaygana Tanımı İçin Malzemeler
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 su bardağı un
1 su bardağı süt
4 adet yumurta
4-5 kol yeşil soğan
4-5 kısım maydanoz
Damak tadınıza nazaran tuz (yeşillikler isteğe bağlı olarak arttırılabilir ya da azaltılabilir)
Nefis Bir Kaygana Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak unumuzu ve sütünüzü bir kaba aktarıyoruz hafif çırptıktan sonra içerisine 4 tane yumurta ekliyoruz ve yeşilliklerimizi ufak ufak doğrayıp harcımızın içine ekliyoruz.
En son tuzu ek edip pişirmeye hazır bir hale getiriyoruz.
İlk olarak yanmaz yapışmaz tamam yazı ocağınızda alıp birkaç damla zeytinyağıyla yağladıktan sonra harcımızdan birer kepçe olacak halde tavamıza aktarıp gerili önlü pişiriyoruz. Afiyet olsun.
Nefis Bir Kaygana Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 su bardağı un
1 su bardağı süt
4 adet yumurta
4-5 kol yeşil soğan
4-5 kısım maydanoz
Damak tadınıza nazaran tuz (yeşillikler isteğe bağlı olarak arttırılabilir ya da azaltılabilir)
Nefis Bir Kaygana Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak unumuzu ve sütünüzü bir kaba aktarıyoruz hafif çırptıktan sonra içerisine 4 tane yumurta ekliyoruz ve yeşilliklerimizi ufak ufak doğrayıp harcımızın içine ekliyoruz.
En son tuzu ek edip pişirmeye hazır bir hale getiriyoruz.
İlk olarak yanmaz yapışmaz tamam yazı ocağınızda alıp birkaç damla zeytinyağıyla yağladıktan sonra harcımızdan birer kepçe olacak halde tavamıza aktarıp gerili önlü pişiriyoruz. Afiyet olsun.
Nefis Bir Kaygana Tanımı Fotoğraflı Yapılışı