İçeriği görüntülemek için Oturum Açmanız Veya Kaydolmanız gerekir.
Latest Thread
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Biz beğenmemezlik yapmıyoruz. Emeğinize de saygısızlık yapmıyoruz. Ellerinize sağlık diliyorum. Ama kaç tane link denediysem hiç biride çalışmadı.Arkadaşlar forumdaki linkler neden çalkışmıyor veya bakalım çalışmıyor gibi mesajları atmayınız biz bukadar link atıyoruz hepsine tek tek bakacak halimiz yok bi zahmet onlarda siz bakınız veya başka yerlerde arayınız bundan bi kazancımız yok hiç o9lmassa bu kadar emege saygınız olsun Hayırlı Akşamlar dilerim ....
ben duplexplay diye bir uygulama kullanıyorum sorunsuz izliyorum tizen samsung tv var. microsoft marketten yıllık 8 liraya alıyorumSevgili Dostlar Sizlere 100 Puanlık Bir Soru: (@atmaca1949 ; @KIZILELMA ; @akdas ; @erkantug ; @admin03 ; @admin3 ; @boran66 )
Evimde Webos Uygulaması olan Tizen İşletim Sistemli LG Marka televizyonum var. Televizyonun web mağazasında yer alan İPTV oynatıcıları rahatlıkla kullanıyorum. SSIPTV, IPTV SmartesPro vb.
Ancak Sorun şu ki bu forum üzerinden paylaştığınız hangi m3u linki olursa olsun uygulama içerisine linkleri giriyorum Canlı TV, Film, Dizi farketmeksizin 30-35 saniye sonra görüntü donuyor.
DNS kullanarak ta deniyorum sorun aynı. İnternet bağlantı hızı 100 mps yine aynı.
Androit tv de sorun olmadığını söyleyen arkadaşların paylaşımlarını okudum.
Webos için bir öneriniz var mı?
Donmaları engellemek için ne yapmalıyım.
Şimdiden teşekkür eder saygılar sunarım.
Şuan Microsoft Store de bu uygulama satışı görünmüyor.ben duplexplay diye bir uygulama kullanıyorum sorunsuz izliyorum tizen samsung tv var. microsoft marketten yıllık 8 liraya alıyorum