themisofgreek
Üye
tesekkurler* Gizli metin: alıntı yapılamaz. *
* Gizli metin: alıntı yapılamaz. *
Latest Thread
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
tesekkurler* Gizli metin: alıntı yapılamaz. *
Real Url: santos9.xyz:8080 Status: Active Created: 4.10.2022 13:17:02 Expires: 4.10.2025 13:17:02 Active Connections: 1 Maximum Connections: 1 Formats: "ts"hiçbir link çalişmiyor. atmaca boş işsin.
•★ AtMaCa 1949 YERLİ İPTV LİNKLER
•★
Arkadaşımız hiç bir beklentisi olmadan zaman ayırıp paylaşım yapıyor teşekkür edeceğine rencide ediyorsun gören duyanda sanırki paralı hizmet alıyorsun adı üzerinde free iptv bakmışsın bir dakika bakmışsın bir gün bakmışsın bir ay hiç bir garantisi yok garanti istiyorsan o zaman parasını verip ücretli iptv kullanacaksın bende başka bir forumda free Cccam server ve softcam paylaşıyordum baktım senin gibi vefasız çok paylaşımı bıraktım yazdığın cevap hiç etik olmamış hiç hoş olmamışhiçbir link çalişmiyor. atmaca boş işsin.
O talihsiz cevabı ne yazık ki ben de gördüm. Çok hayıflandım hayretler içinde kaldım. Ama denecek tek söz: İt ürür, kervan yürür. Bu tipleri ip banla banlamak lazım.Arkadaşımız hiç bir beklentisi olmadan zaman ayırıp paylaşım yapıyor teşekkür edeceğine rencide ediyorsun gören duyanda sanırki paralı hizmet alıyorsun adı üzerinde free iptv bakmışsın bir dakika bakmışsın bir gün bakmışsın bir ay hiç bir garantisi yok garanti istiyorsan o zaman parasını verip ücretli iptv kullanacaksın bende başka bir forumda free Cccam server ve softcam paylaşıyordum baktım senin gibi vefasız çok paylaşımı bıraktım yazdığın cevap hiç etik olmamış hiç hoş olmamış