Paçanga Böreği Tanımı İçin Materyaller
3 adet yufka
2 adet domates
3 adet yeşil biber
5 tane kapya biber
Rendelenmiş kaşar peyniri
Doğranmış sucuk
Paçanga Böreği Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Birinci evvel paçanga böreğinin iç harcı hazırlanır.
Sırayla kapya biber, yeşil biber, domates ve sucuklar doğranır başka tabaklara konur.
Akabinde kaşar peynir rendelenir.
Yufka açılır üçgen biçimde kesilir.
Her gereçten sırayla azar azar koyup saralım.
Yufka bitene kadar bu süreci yapalım.
Börekler hazırlanıp bir tepsiye dizilir.
Kızartma tavasına sıvı yağ koyup biraz ısıtalım.
Sırayla hazır olan böreklerimizi koyup 2 taraflı kızartalım.
Böreklerimiz bitene kadar bunu yapalım. Herkese afiyet olsun.
3 adet yufka
2 adet domates
3 adet yeşil biber
5 tane kapya biber
Rendelenmiş kaşar peyniri
Doğranmış sucuk
Paçanga Böreği Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Birinci evvel paçanga böreğinin iç harcı hazırlanır.
Sırayla kapya biber, yeşil biber, domates ve sucuklar doğranır başka tabaklara konur.
Akabinde kaşar peynir rendelenir.
Yufka açılır üçgen biçimde kesilir.
Her gereçten sırayla azar azar koyup saralım.
Yufka bitene kadar bu süreci yapalım.
Börekler hazırlanıp bir tepsiye dizilir.
Kızartma tavasına sıvı yağ koyup biraz ısıtalım.
Sırayla hazır olan böreklerimizi koyup 2 taraflı kızartalım.
Böreklerimiz bitene kadar bunu yapalım. Herkese afiyet olsun.