Pancarlı Pilav Tanımı İçin Gereçler
Tereyağ
Tuz
1 su bardağı pirinç
2 su bardağı pancar suyu
Pancarlı Pilav Tanımı Yapılışı
Öncelikle pancarları kaynatıyoruz. Sonrasında tavamıza tereyağımızı koyuyoruz.
Terayağ eridikten sonra pirincimizi koyup güzelce kavuruyoruz.
Tuzumuz da ek ettikten sonra ayırmış olduğumuz pancar suyunu ek edip pişirmeye bırakıyoruz.
Hem tadı hem görünümü çok güzel, şimdiden afiyet olsun
Tereyağ
Tuz
1 su bardağı pirinç
2 su bardağı pancar suyu
Pancarlı Pilav Tanımı Yapılışı
Öncelikle pancarları kaynatıyoruz. Sonrasında tavamıza tereyağımızı koyuyoruz.
Terayağ eridikten sonra pirincimizi koyup güzelce kavuruyoruz.
Tuzumuz da ek ettikten sonra ayırmış olduğumuz pancar suyunu ek edip pişirmeye bırakıyoruz.
Hem tadı hem görünümü çok güzel, şimdiden afiyet olsun