Son konular

Pancarlı Pilav

Konuyu Yükselt

theking

Yeni Üye
Katılım
31 Ocak 2020
Mesajlar
2
Tepkime
15
Puanları
38
Yaş
35
Coin
175,519
Pancarlı Pilav Tanımı İçin Gereçler
Tereyağ
Tuz
1 su bardağı pirinç
2 su bardağı pancar suyu

Pancarlı Pilav Tanımı Yapılışı

Öncelikle pancarları kaynatıyoruz. Sonrasında tavamıza tereyağımızı koyuyoruz.
Terayağ eridikten sonra pirincimizi koyup güzelce kavuruyoruz.
Tuzumuz da ek ettikten sonra ayırmış olduğumuz pancar suyunu ek edip pişirmeye bırakıyoruz.
Hem tadı hem görünümü çok güzel, şimdiden afiyet olsun
 

Similar threads

  • Soru
Pancarlı Nefis Meze Tanımı İçin Malzemeler 3-4 adet orta uzunluk pancar ( ben hafif, kısmen yumuşak olanları seçiyorum çok sert ve ağır pancarla bence olmuyor) 1 adet büyük uzunluk soğan Yarım su bardağı kadar sıcak su 1.5 tatlı kaşığı şeker 1 çay kaşığı silme tuz Yarım limon suyu Birkaç kısım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
  • Soru
Ramazan İçin Pancarlı Ispanaklı Erişte Tanımı İçin Malzemeler Beyaz erişte için; 2 kilo un. 1 su bardağı süt 6 tane yumurta 1 yemek kaşığı tuz Pancarlı olan için; 2 kilo un 1 su bardağı süt 6 adet yumurta 1 yemek kaşığı tuz Yarım kilo pancar yahut bir büyük uzunluk yeterli Ispanaklı için; 2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
  • Soru
Unsuz Pancarlı Waffle Ekmek Tanımı İçin Materyaller 1/3 su bardağı pancar püresi (Pancarı ağır olsun isterseniz 1/2 (yarım) su bardağı da olur) 2 adet yumurta 1 avuç mozeralla peyniri (Yada eriyen diğer peynirde olur) Unsuz Pancarlı Waffle Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
16
  • Soru
Pancarlı Kereviz Salatası Tanımı İçin Materyaller 2 adet kereviz 1 adet pancar 1 diş sarımsak Yarım demet dereotu Yarım demet maydanoz 1 çay bardağı kırılmış ceviz 1 kase yoğurt Yarım limon ve tuz Pancarlı Kereviz Salatası Tanımı Yapılışı Öncelikle kerevizi rendeleyip yarım limon suyu ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
  • Soru
Pancarlı Humus Tanımı İçin Materyaller 2 su bardağı haşlanmış nohut 4 dilim pancar turşusu Yarım çay bardağı sıvı yağ 3 yemek kaşığı tahin 3 diş sarımsak 1 çay kaşığı kimyon Yarım çay kaşığı tuz 1 adet limon Pancarlı Humus Tanımı Yapılışı Nohutu haşlayıp kabuklarını ayıklıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
2
Üst Alt