SoruCevap
Yeni Üye
Pastane Kurabiyesi Tanımı İçin Gereçler
125 gram margarin
Yarım su bardağı sıvı yağ
1 yumurta
1 buçuk çay bardağı pudra şekeri
1 çay bardağı nişasta
1 paket vanilya
Yarım paket kabartma tozu
Yaklaşık 3 su bardağı un
Üzeri için;
Meyve sosu ya da marmelat
Pastane Kurabiyesi Tanımı Yapılışı
Bütün gereçleri kaba alın.
Unu denetimli ekleyerek yumuşak bir hamur elde edin.
Tırtıl kurabiye kalıbıyla hal verin.
Oklavanın ucunu una batırın, daha sonra kurabiyenin ortasına bastırın.
Evvelce ısıtılmış 170 derecede beyaz kalacak biçimde pişirin.
Kurabiyeler soğuyunca ortalarına meyve sosu ekleyin.
Afiyet olsun.
125 gram margarin
Yarım su bardağı sıvı yağ
1 yumurta
1 buçuk çay bardağı pudra şekeri
1 çay bardağı nişasta
1 paket vanilya
Yarım paket kabartma tozu
Yaklaşık 3 su bardağı un
Üzeri için;
Meyve sosu ya da marmelat
Pastane Kurabiyesi Tanımı Yapılışı
Bütün gereçleri kaba alın.
Unu denetimli ekleyerek yumuşak bir hamur elde edin.
Tırtıl kurabiye kalıbıyla hal verin.
Oklavanın ucunu una batırın, daha sonra kurabiyenin ortasına bastırın.
Evvelce ısıtılmış 170 derecede beyaz kalacak biçimde pişirin.
Kurabiyeler soğuyunca ortalarına meyve sosu ekleyin.
Afiyet olsun.