SoruCevap
Yeni Üye
Pastane Yöntemi Islak Kek Tanımı İçin Malzemeler
5 adet yumurta
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı süt
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı un
3 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
Sosu için
1 bardak süt
1 bardak toz şeker
Yarım su bardağı sıvı yağ
2 yemek kaşığı kakao
Pastane Metodu Islak Kek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yumurta ve şekeri krema kıvamına gelene kadar çırpalım.
Diğer gereçleri de sırasıyla ekleyip çırptıktan sonra evvelden ısıtılmış 180 derece fırında 40 dakika pişirelim.
Sosu için gereçleri tencereye alalım orta ateşte kaynayana kadar karıştıralım.
Kek pişince birinci sıcağı çıkana kadar bekleyip dilimleyelim.
Sıcak olan sosu üzerine dökelim.Afiyet olsun.
Pastane Adabı Islak Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
5 adet yumurta
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı süt
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı un
3 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
Sosu için
1 bardak süt
1 bardak toz şeker
Yarım su bardağı sıvı yağ
2 yemek kaşığı kakao
Pastane Metodu Islak Kek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yumurta ve şekeri krema kıvamına gelene kadar çırpalım.
Diğer gereçleri de sırasıyla ekleyip çırptıktan sonra evvelden ısıtılmış 180 derece fırında 40 dakika pişirelim.
Sosu için gereçleri tencereye alalım orta ateşte kaynayana kadar karıştıralım.
Kek pişince birinci sıcağı çıkana kadar bekleyip dilimleyelim.
Sıcak olan sosu üzerine dökelim.Afiyet olsun.
Pastane Adabı Islak Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı