Patates Kavurması Tanımı İçin Gereçler
1 kg patates
1 tatlı kaşığı kekik ,pul biber, tuz
Birazcık kıyma
İsteyen kemiksiz tavukta kullanabilir
Patates Kavurması Tanımı Yapılışı
Patatesleri soyup küp küp doğrayıp kızgın yağda güzelce kavuruyoruz.
Kıymayı farklı bir tavada 1 yemek kaşığı tereyağla hoş kavuruyoruz .
Kıymaya 2 diş sarımsak ve bir tutam ince kıyılmış maydanoz da ekleyip baharatlarını da koyup güzelce kavuralım.
Kavrulan patatesin yağını süzerek servis kabına alıp kıymayla buluşturuyoruz. Afiyet olsu.
1 kg patates
1 tatlı kaşığı kekik ,pul biber, tuz
Birazcık kıyma
İsteyen kemiksiz tavukta kullanabilir
Patates Kavurması Tanımı Yapılışı
Patatesleri soyup küp küp doğrayıp kızgın yağda güzelce kavuruyoruz.
Kıymayı farklı bir tavada 1 yemek kaşığı tereyağla hoş kavuruyoruz .
Kıymaya 2 diş sarımsak ve bir tutam ince kıyılmış maydanoz da ekleyip baharatlarını da koyup güzelce kavuralım.
Kavrulan patatesin yağını süzerek servis kabına alıp kıymayla buluşturuyoruz. Afiyet olsu.