SoruCevap
Yeni Üye
Patates Püre Yatağında Kaşarlı Köfte Tanımı İçin Malzemeler
5 adet patates
1 çay bardağı sut
1 çay bardağı rendelenmiş kasar
1 yemek kaşığı tereyağ
Tuz
Karabiber
Köftesi için
500 gr kıyma
1 adet yumurta
1 tane soğan
2 diş sarımsak
1 su bardağı ekmek içi
1 tatlı kaşığı salça
Tuz
Karabiber
Pul biber
Kimyon
Toz biber
Maydanoz
Üzeri için
1 yemek kaşığı salça
1 cay bardağı su
Yeterince kasar rendesi
Patates Püre Yatağında Kaşarlı Köfte Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Patatesleri soyup tencereye koyalım.
Üzerine su koyup ocağa alalım.
Yumuşayan patatesleri süzelim.
İçine süt tereyağ kaşarı koyup blendır dan geçirelim.
Karabiber ve tuz ekleyelim.
Güveç kaselerine eşit paylaştıralım.
Köfte için soğanları rendeleyelim.
Yoğurma kabına bütün materyalleri alalım.
Güzelce yoğuralım.
Misket biçiminde köfteler yapıp kızartalım.
Patates püresinin üzerine koyalım.
Üzerine salçalı su hazırlayıp dökelim kaşarı da rendeleyip üzerine koyalım.
Fırın tepsisine su koyup kaseleri koyalım.
Önceden ısınmış 250 derece fırına alalım. Kasarlar eriyip kızarınca fırından çıkartalım.
Patates Püre Yatağında Kaşarlı Köfte Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
5 adet patates
1 çay bardağı sut
1 çay bardağı rendelenmiş kasar
1 yemek kaşığı tereyağ
Tuz
Karabiber
Köftesi için
500 gr kıyma
1 adet yumurta
1 tane soğan
2 diş sarımsak
1 su bardağı ekmek içi
1 tatlı kaşığı salça
Tuz
Karabiber
Pul biber
Kimyon
Toz biber
Maydanoz
Üzeri için
1 yemek kaşığı salça
1 cay bardağı su
Yeterince kasar rendesi
Patates Püre Yatağında Kaşarlı Köfte Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Patatesleri soyup tencereye koyalım.
Üzerine su koyup ocağa alalım.
Yumuşayan patatesleri süzelim.
İçine süt tereyağ kaşarı koyup blendır dan geçirelim.
Karabiber ve tuz ekleyelim.
Güveç kaselerine eşit paylaştıralım.
Köfte için soğanları rendeleyelim.
Yoğurma kabına bütün materyalleri alalım.
Güzelce yoğuralım.
Misket biçiminde köfteler yapıp kızartalım.
Patates püresinin üzerine koyalım.
Üzerine salçalı su hazırlayıp dökelim kaşarı da rendeleyip üzerine koyalım.
Fırın tepsisine su koyup kaseleri koyalım.
Önceden ısınmış 250 derece fırına alalım. Kasarlar eriyip kızarınca fırından çıkartalım.
Patates Püre Yatağında Kaşarlı Köfte Tanımı Fotoğraflı Yapılışı