Patates Sulusu Tanımı İçin Materyaller
5 büyük uzunluk patates
1 patlıcan
1 kabak
1 yemek kaşığı tuz (Zevke göre)
2 yeşil biber
1 tatlı kaşığı pul biber
1 parçalanmış tavuk göğsü
1 yemek kaşığı domates salçası
1 çay kaşığı kekik
1 sürahi ılık su
1 orta uzunluk soğan
Patates Sulusu Tanımı Yapılışı
Parçaladığınız eti haşlayın et haşlanırken sizde patatesleri soyup küp doğrayın patlıcan kabakları da doğrayın birebir halde.
Patatesleri haşlanan etlerin üzerine koyun salçayı da ekleyin karıştırın.
Patlıcan kabak onu içine koyup üstüne ılık suyu üstüne koyun.
Baharatları ekleyip biberleri de soğanları da koyun ve pişmesini bekleyin.
5 büyük uzunluk patates
1 patlıcan
1 kabak
1 yemek kaşığı tuz (Zevke göre)
2 yeşil biber
1 tatlı kaşığı pul biber
1 parçalanmış tavuk göğsü
1 yemek kaşığı domates salçası
1 çay kaşığı kekik
1 sürahi ılık su
1 orta uzunluk soğan
Patates Sulusu Tanımı Yapılışı
Parçaladığınız eti haşlayın et haşlanırken sizde patatesleri soyup küp doğrayın patlıcan kabakları da doğrayın birebir halde.
Patatesleri haşlanan etlerin üzerine koyun salçayı da ekleyin karıştırın.
Patlıcan kabak onu içine koyup üstüne ılık suyu üstüne koyun.
Baharatları ekleyip biberleri de soğanları da koyun ve pişmesini bekleyin.