Son konular

Patates Yemeği Tarifi

Konuyu Yükselt

theking

Yeni Üye
Katılım
31 Ocak 2020
Mesajlar
2
Tepkime
15
Puanları
38
Yaş
35
Coin
175,519
Patates Yemeği Tanımı İçin Gereçler
4 orta uzunluk patates
1 orta uzunluk kuru soğan
2 küçük kuru soğan
1 yemek kaşığı salça
1 büyük uzunluk yeşil biber
1 büyük uzunluk domates
Gereğince zeytin yağı
4 diş sarımsak
Gereğince tuz
Gereğince su

Patates Yemeği Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Küp, küp doğranan soğanları, 2 küçük soğanı, ince kıyılmış yeşil biberi ,4 diş sarımsağı, zeytin yağı bir tencereye koyup yumuşayana kadar kavrulur.
Salça ek edilir kavrulur, patatesler ek edilir kavrulur.
Küp, küp doğranan domates ek edilir kavrulur.
Tuz, ek edilir.
Gereğince su ek edilir karıştırıp orta harlı ocakta pişirilir.
Servis yapılır.

Afiyet olsun.
 

Similar threads

  • Soru
Bamya Yemeği Tanımı (Zeytinyağlı Kıymalı) İçin Gereçler 250 gram bamya 2 orta uzunluk kuru soğan 1 küçük kase kıyma 3 orta uzunluk domates 2 adet yeşil biber (birisi acı) Gereğince zeytinyağı 2 yemek kaşığı salça Gereğince tuz Gereğince su Dileğe nazaran limon suyu yahut limon tuzu Bamya Yemeği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
  • Soru
Zerzevat Kavurma (Karışık Zeytin Yağlı) Tanımı İçin Materyaller 3 orta uzunluk kuru soğan 1 orta uzunluk kabak 2 orta uzunluk patates 2 orta uzunluk patlıcan 4 orta uzunluk biber birisi acı 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı kimyon Gereğince zeytin yağı Zerzevat Kavurma (Karışık Zeytin Yağlı)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
  • Soru
Kıymalı Çiğden Taze Fasulye Tanımı İçin Materyaller Yarım kilo taze fasulye 3 orta uzunluk domatez 2 yeşil sivri biber 3 diş sarımsak 1 yemek kaşığı salça 2 baş soğan 100 gram kıyma Gereğince zeytin yağı Gereğince tuz Gereğince sıcak su Kıymalı Çiğden Taze Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
  • Soru
Patetesli Kereviz Yemeği Tanımı İçin Malzemeler 1 adet kereviz 1 orta uzunluk soğan 2 adet büyük uzunluk patates Yeterince zeytin yağı 1 adet orta uzunluk havuç 2 yemek kaşığı salça 1 çay kaşığı tuz Patetesli Kereviz Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yıkayıp kabuklarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
  • Soru
Kıymalı Bezelye Yemeği Tanımı İçin Malzemeler Yarım kg bezelye taneleri (Yazdan koyduğum dondurucuya ) 1 baş soğan 1 adet küçük uzunluk havuç 1 orta uzunluk patates 150 gram kıyma 1 yemek kaşığı salça Yeterince zeytin yağı 1 çay kaşığı tuz Yeterince sıcak su Kıymalı Bezelye Yemeği Tanımı Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Üst Alt