Patlıcan Balık Tanımı İçin Gereçler
5 tane patlıcan
4 yemek kaşığı mısır unu
1.5 litre kaynar su
1,5 su bardağı sıvı yağ ve tuz
Patlıcan Balık Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Alaca soyulmuş patlıcanları uzun uzun dilip 1. 5 litre kaynamış suda haşlayalım ve süzgece alalım.
Mısır ununa batırıp kızgın yağda kızartalım. Çıtır çıtır patlıcanlar hazır. Kendinizi balık yer üzere hissediceksiniz. İsteseniz 5 çayında çayla da birlikte hoş olabilir afiyet olsun.
Patlıcan Balık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
5 tane patlıcan
4 yemek kaşığı mısır unu
1.5 litre kaynar su
1,5 su bardağı sıvı yağ ve tuz
Patlıcan Balık Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Alaca soyulmuş patlıcanları uzun uzun dilip 1. 5 litre kaynamış suda haşlayalım ve süzgece alalım.
Mısır ununa batırıp kızgın yağda kızartalım. Çıtır çıtır patlıcanlar hazır. Kendinizi balık yer üzere hissediceksiniz. İsteseniz 5 çayında çayla da birlikte hoş olabilir afiyet olsun.
Patlıcan Balık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı