Pilav Tarifi İçin Malzemeler
1.5 su bardağı pirinç
1.5 yemek kaşığı tereyağı
1 adet kapya
5/6 adet kıl biber
5 adet mantar
Tuz
Pilav Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tereyağını eritip biberleri kavuruyoruz.
Sonra mantarları kavuruyoruz .Hepsi küçük doğranmış olacak.
Önceden tuzlu suda bekletilmiș pirinçi de yıkayıp süzüp tencereye döküp kavrulur.
En son kaynatılmıș 2. 5/3 su bardağı sıcak suyu döküp suyunu çekene kadar pişirilir.
Afiyet olsun .
Pilav Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
1.5 su bardağı pirinç
1.5 yemek kaşığı tereyağı
1 adet kapya
5/6 adet kıl biber
5 adet mantar
Tuz
Pilav Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tereyağını eritip biberleri kavuruyoruz.
Sonra mantarları kavuruyoruz .Hepsi küçük doğranmış olacak.
Önceden tuzlu suda bekletilmiș pirinçi de yıkayıp süzüp tencereye döküp kavrulur.
En son kaynatılmıș 2. 5/3 su bardağı sıcak suyu döküp suyunu çekene kadar pişirilir.
Afiyet olsun .
Pilav Tarifi Fotoğraflı Yapılışı