Pirincli Balık Tarifi Resimli,
Resimli Pirincli Balık Tarifi
Pirincli Balık Tarifi
imagespirinclibaliktarifiresimli5ad4512d24e7f
Pirincli Balık (4 Kişilik)
Pirincli Balık tarifi Malzemeler
Yarım Palamut
1 Cay Bardağı Pirinc
12 Su Bardağı Su
10 Mantar
12 Su Bardağı Kereviz Sapı
1 Domates
3 Yeşil Biber
34 Dal Dereotu
1 Cay Kaşığı Fesleğen
Tuz, Karabiber
Yemeğin Tarifi
Pirincleri tuzlu suda haşlayın Haşlama suyunda bir muddet bekledikten sonra suzun
Balığı temizleyin ve ikiye keserek az suda haşlayın Kereviz saplarını temizleyip sivri biberle birlikte ince ince doğrayın Mantarları ikiye kesin domatesi kup şeklinde doğrayın
Yayvan bir tencereye balığı dizin Uzerine pirinc, mantar, domates ve diğer malzemeleri yerleştirin Tencerenin ağzını kapatıp 15 dakika pişirin Sıcak olarak servis yapın
Resimli Pirincli Balık Tarifi
Pirincli Balık Tarifi
imagespirinclibaliktarifiresimli5ad4512d24e7f
Pirincli Balık (4 Kişilik)
Pirincli Balık tarifi Malzemeler
Yarım Palamut
1 Cay Bardağı Pirinc
12 Su Bardağı Su
10 Mantar
12 Su Bardağı Kereviz Sapı
1 Domates
3 Yeşil Biber
34 Dal Dereotu
1 Cay Kaşığı Fesleğen
Tuz, Karabiber
Yemeğin Tarifi
Pirincleri tuzlu suda haşlayın Haşlama suyunda bir muddet bekledikten sonra suzun
Balığı temizleyin ve ikiye keserek az suda haşlayın Kereviz saplarını temizleyip sivri biberle birlikte ince ince doğrayın Mantarları ikiye kesin domatesi kup şeklinde doğrayın
Yayvan bir tencereye balığı dizin Uzerine pirinc, mantar, domates ve diğer malzemeleri yerleştirin Tencerenin ağzını kapatıp 15 dakika pişirin Sıcak olarak servis yapın