Pişmaniye Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler
125 gram margarin
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1,5 yemek kaşığı pudra şekeri
1,5 yemek kaşığı nişasta
2 su bardağı un
Yarım su bardağı hindistan cevizi
1 paket vanilya
Bulamak için
Yarım su bardağı pudra şekeri
Yarım su bardağı hindistan cevizi
Pişmaniye Kurabiye Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Oda sıcaklığında erimiş margarinimizi pudra şekeri ve nişastamızı güzelce elimizle karıştıralım.
Ardından kalan malzemeleri de ekleyip karıştıralım.
Ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayalım.
Fırın tepsimize dizip 170 derece fırında sararmadan beyaz kalacak şekilde pişirelim.
Bir kapta pudra şekeri ve hindistan cevizini karıştırıp fırından çıkardığımız kurabiyeleri sıcak bi şekilde pudra şekerli ve hindistan cevizli karışıma bulayalım.
Pişmaniye Kurabiye Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
125 gram margarin
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1,5 yemek kaşığı pudra şekeri
1,5 yemek kaşığı nişasta
2 su bardağı un
Yarım su bardağı hindistan cevizi
1 paket vanilya
Bulamak için
Yarım su bardağı pudra şekeri
Yarım su bardağı hindistan cevizi
Pişmaniye Kurabiye Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Oda sıcaklığında erimiş margarinimizi pudra şekeri ve nişastamızı güzelce elimizle karıştıralım.
Ardından kalan malzemeleri de ekleyip karıştıralım.
Ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayalım.
Fırın tepsimize dizip 170 derece fırında sararmadan beyaz kalacak şekilde pişirelim.
Bir kapta pudra şekeri ve hindistan cevizini karıştırıp fırından çıkardığımız kurabiyeleri sıcak bi şekilde pudra şekerli ve hindistan cevizli karışıma bulayalım.
Pişmaniye Kurabiye Tarifi Fotoğraflı Yapılışı