Pofuduk Poğaça Tanımı İçin Materyaller
2 bardak ılık süt
1 paket yaş maya
1 adet yumurta
Yarım su bardağı sıvı yağ
3 çorba kaşığı toz şeker
1 tatlı kaşığı tuz
6 su bardağı un
Pofuduk Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle ılık suyumuzu, mayayı koyup karıştırdıktan sonra yavaş yavaş başka gereçleri ekleyip karıştırıyoruz.
6 su bardağı unumuzu da yavaş ekleye ekleye yoğuralım. Unun markasından az yahut biraz daha fazla alabilir. ele yapışmayacak bir kıvam olması gerekiyor görüntü halinde çektim oradan izleseniz daha yararlı olacağını düşünüyorum.
Yuvarlayıp tepsiye diziyoruz.
180 derecelik fırında altı üstü kızarana kadar pişirin şimdiden deneyecek olanlara afiyet olsun.
Pofuduk Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 bardak ılık süt
1 paket yaş maya
1 adet yumurta
Yarım su bardağı sıvı yağ
3 çorba kaşığı toz şeker
1 tatlı kaşığı tuz
6 su bardağı un
Pofuduk Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle ılık suyumuzu, mayayı koyup karıştırdıktan sonra yavaş yavaş başka gereçleri ekleyip karıştırıyoruz.
6 su bardağı unumuzu da yavaş ekleye ekleye yoğuralım. Unun markasından az yahut biraz daha fazla alabilir. ele yapışmayacak bir kıvam olması gerekiyor görüntü halinde çektim oradan izleseniz daha yararlı olacağını düşünüyorum.
Yuvarlayıp tepsiye diziyoruz.
180 derecelik fırında altı üstü kızarana kadar pişirin şimdiden deneyecek olanlara afiyet olsun.
Pofuduk Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı