Portakal Sulu Kereviz Yemeği Tanımı İçin Gereçler
1 adet büyük uzunluk kereviz
1 adet patates
1 adet sulu portakal
1 adet soğan
1 adet havuç
2 su bardağı sıcak su
Tuz
Portakal Sulu Kereviz Yemeği Tanımı Yapılışı
Soğan ile havuç temizlenip doğranır tencereye alınır yağda orta ateşte bir kaç çeşit çevrilir.
Evvelce hazırlanan temizlenip doğranmış kereviz ve patates eklenir oda bir kaç tıp çevrilir.
1 su bardağı portakal suyu yemeğin üzerine dökülür sıcak suyu eklenir.
Bir adet küp şeker biraz tuz eklenerek kapağı kapatılır. Yemeğin suyu çok az kala ocak kapatilir. Afiyet olsun.
1 adet büyük uzunluk kereviz
1 adet patates
1 adet sulu portakal
1 adet soğan
1 adet havuç
2 su bardağı sıcak su
Tuz
Portakal Sulu Kereviz Yemeği Tanımı Yapılışı
Soğan ile havuç temizlenip doğranır tencereye alınır yağda orta ateşte bir kaç çeşit çevrilir.
Evvelce hazırlanan temizlenip doğranmış kereviz ve patates eklenir oda bir kaç tıp çevrilir.
1 su bardağı portakal suyu yemeğin üzerine dökülür sıcak suyu eklenir.
Bir adet küp şeker biraz tuz eklenerek kapağı kapatılır. Yemeğin suyu çok az kala ocak kapatilir. Afiyet olsun.