Portakallı Kereviz Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
2 adet kereviz
2 adet patates
2 adet havuç
2 adet portakal suyu
1 su bardağı su
1 adet kuru soğan
1 adet ayva yoksa armutta olur
Portakallı Kereviz Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Soğanı yarım ay biçiminde doğuyoruz,.
Diğer materyalleri de doğrayıp tencereye sırayla ekliyoruz, en son olarak da.
Portakalların suyunu sıkıp ekliyoruz.
Tuz, zeytinyağı ve suyu da ekleyip ocağa koyuyoruz.
Ben evvel yüksek ateşte kaynamaya başlayınca kısık ateşte denetim ederek pişirdim. Çok lezzetli oldu Afiyet olsuun
Portakallı Kereviz Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 adet kereviz
2 adet patates
2 adet havuç
2 adet portakal suyu
1 su bardağı su
1 adet kuru soğan
1 adet ayva yoksa armutta olur
Portakallı Kereviz Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Soğanı yarım ay biçiminde doğuyoruz,.
Diğer materyalleri de doğrayıp tencereye sırayla ekliyoruz, en son olarak da.
Portakalların suyunu sıkıp ekliyoruz.
Tuz, zeytinyağı ve suyu da ekleyip ocağa koyuyoruz.
Ben evvel yüksek ateşte kaynamaya başlayınca kısık ateşte denetim ederek pişirdim. Çok lezzetli oldu Afiyet olsuun
Portakallı Kereviz Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı