Portakallı Pankek Tanımı İçin Gereçler
2 adet yumurta
2 yemek kaşığı toz şeker
1 su bardağı süt (200 ml)
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
Portakallın dörtte birinin rendesi ve suyu
1.5 su bardağı kadar un
Portakallı Pankek Tanımı Yapılışı
Merhabalar ✌
Yumurtayı şekeri çırpalım.
Sütümüzü ,kabartma tozu ve vanilya ekleyelim çırpalım .
Son olarak portakal suyu ve rendesi unu ekleyip çırpalım .
10 dakika kadar bekledikten sonra pankekleri yapalım.
Püf nokta krep tavamızı birinci partiyi yağlayalım sonrasını yağladan yaparsanız puf puf pankeklerimiz olacaktır. !.
İstediğiniz büyüklükte dökerek önlü gerili pişirin.
Afiyet olsun✌
2 adet yumurta
2 yemek kaşığı toz şeker
1 su bardağı süt (200 ml)
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
Portakallın dörtte birinin rendesi ve suyu
1.5 su bardağı kadar un
Portakallı Pankek Tanımı Yapılışı
Merhabalar ✌
Yumurtayı şekeri çırpalım.
Sütümüzü ,kabartma tozu ve vanilya ekleyelim çırpalım .
Son olarak portakal suyu ve rendesi unu ekleyip çırpalım .
10 dakika kadar bekledikten sonra pankekleri yapalım.
Püf nokta krep tavamızı birinci partiyi yağlayalım sonrasını yağladan yaparsanız puf puf pankeklerimiz olacaktır. !.
İstediğiniz büyüklükte dökerek önlü gerili pişirin.
Afiyet olsun✌