Portakallı Revani Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler
Şerbeti için
2 su bardağı toz şeker
3 su bardağı su
2 3 damla limon su
Keki için
3 adet yumurta
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı yoğurt
Yarım su bardağı şeker
1 su bardağı irmik
1,5 su bardağı un
2 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Portakal kabuğu
Portakallı Revani Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle şerbetimizi hazırlayalım.
Son kabımıza yumurta ve şekerimiz koyup karıştıralım.
Sonra yoğurt yağ katıp tekrar karıştıralım irmik unumuz da eleyip katalım.
Bir portakal kabuğunu rendeleyip katalım.
Son olarak kabartma ve vanilyayı ekleyelim.
Portakallı Revani Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Şerbeti için
2 su bardağı toz şeker
3 su bardağı su
2 3 damla limon su
Keki için
3 adet yumurta
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı yoğurt
Yarım su bardağı şeker
1 su bardağı irmik
1,5 su bardağı un
2 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Portakal kabuğu
Portakallı Revani Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle şerbetimizi hazırlayalım.
Son kabımıza yumurta ve şekerimiz koyup karıştıralım.
Sonra yoğurt yağ katıp tekrar karıştıralım irmik unumuz da eleyip katalım.
Bir portakal kabuğunu rendeleyip katalım.
Son olarak kabartma ve vanilyayı ekleyelim.
Portakallı Revani Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı