Portakallı Yulaf Lapası Tanımı İçin Materyaller
130 ml portakal suyu
100 ml süt
4 çorba kaşığı yulaf
1 çay kaşığı tarçın
3 ceviz
2 kuru kayısı
1 kaşık portakal kabuğu rendesi
1 çay kaşığı hindistan cevizi
Portakallı Yulaf Lapası Tanımı Yapılışı
Uygun bir pişirme kabına portakal suyunu, sütü ve yulafı ekleyip pişirelim.
Yulaflar pişip lapalaşınca altını kapatalım.
Sıcaklığı çıktıktan sonra tarçını ek edip karıştıralım.
Ceviz ve kayısıları üzerine yerleştirelim.
(kayısının yerine portakal parçacıkları da koyabilirsiniz).
Hindistan cevizi ve portakal kabuğu rendesi ile süsleyelim.
Afiyet olsun.
130 ml portakal suyu
100 ml süt
4 çorba kaşığı yulaf
1 çay kaşığı tarçın
3 ceviz
2 kuru kayısı
1 kaşık portakal kabuğu rendesi
1 çay kaşığı hindistan cevizi
Portakallı Yulaf Lapası Tanımı Yapılışı
Uygun bir pişirme kabına portakal suyunu, sütü ve yulafı ekleyip pişirelim.
Yulaflar pişip lapalaşınca altını kapatalım.
Sıcaklığı çıktıktan sonra tarçını ek edip karıştıralım.
Ceviz ve kayısıları üzerine yerleştirelim.
(kayısının yerine portakal parçacıkları da koyabilirsiniz).
Hindistan cevizi ve portakal kabuğu rendesi ile süsleyelim.
Afiyet olsun.