Pratik Çıtır Kol Böreği Tanımı İçin Malzemeler
200 gram tereyağı yahut margarin
3 yemek kaşığı dolusu un
3 adet yufka
İçi için:
Beyaz peynir
Pratik Çıtır Kol Böreği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yufkalar tezgaha serilir. Her tarafı eşit bir biçimde yağlanır.
Bir yemek kaşığı un her tarafına gelecek formda serpilir.
Her bir yufka için bir yemek kaşığı un kullanılır.
Daha sonrasında yarım ay biçiminde kapatılır tekrar tereyağı ve un serpilir.
Peynir eklendikten sonra rulo yapılır ve içe yanlışsız katlanır.
Üzerine tereyağ sürülür ve 170 derecelik fırında kızarana kadar pişirilir.
Pratik Çıtır Kol Böreği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
200 gram tereyağı yahut margarin
3 yemek kaşığı dolusu un
3 adet yufka
İçi için:
Beyaz peynir
Pratik Çıtır Kol Böreği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yufkalar tezgaha serilir. Her tarafı eşit bir biçimde yağlanır.
Bir yemek kaşığı un her tarafına gelecek formda serpilir.
Her bir yufka için bir yemek kaşığı un kullanılır.
Daha sonrasında yarım ay biçiminde kapatılır tekrar tereyağı ve un serpilir.
Peynir eklendikten sonra rulo yapılır ve içe yanlışsız katlanır.
Üzerine tereyağ sürülür ve 170 derecelik fırında kızarana kadar pişirilir.
Pratik Çıtır Kol Böreği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı