Pratik Gözleme Tanımı İçin Malzemeler
2 adet yufka 1 kase rendelenmiş kaşar peyniri
Sosu için;
1 adet yumurta
Yarım çay bardağı süt
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 tutam tuz
Pişirmek için;
Tereyağ
Pratik Gözleme Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle bütün sos materyalini büyük bir kaseye koyup, karıştırın.
Daha sonra 1 yufkayı açıp kaşık ile sosu yufkanın her yerine gezdirin.
Ortasına kaşar peyniri koyup, kenarlarını içine yanlışsız katlayıp, kapatın.
Tavayı tereyağ yahut sıvı sürüp, kısık ateşte pişirin.
Servis tabağına aldıktan sonra dilimleyip servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Pratik Gözleme Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 adet yufka 1 kase rendelenmiş kaşar peyniri
Sosu için;
1 adet yumurta
Yarım çay bardağı süt
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 tutam tuz
Pişirmek için;
Tereyağ
Pratik Gözleme Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle bütün sos materyalini büyük bir kaseye koyup, karıştırın.
Daha sonra 1 yufkayı açıp kaşık ile sosu yufkanın her yerine gezdirin.
Ortasına kaşar peyniri koyup, kenarlarını içine yanlışsız katlayıp, kapatın.
Tavayı tereyağ yahut sıvı sürüp, kısık ateşte pişirin.
Servis tabağına aldıktan sonra dilimleyip servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Pratik Gözleme Tanımı Fotoğraflı Yapılışı