Pudingli Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler
100 gram tereyağ (Oda sıcaklığında)
1 paket Dr. Oetker kakaolu puding
1 çay bardağı sıvı yağ
1 adet yumurta
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
3 su bardağı un
Pudingli Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Derin bir kaba materyalleri alalım yoğuralım. Kulak göğsü yumuşaklığında hamur elde edelim.
Ardından fırın tepsisine yağlı kağıt serelim.
Elimize hamuruna ceviz büyüklüğünde bir modül alalım.
Yuvarlak biçim verip hafifçe bastıralım ve tepsiye koyalım.
Hamur bitene kadar birebir süreci yapalım.
Son olarak 180 derecede ısıttığımız fırında üzeri çatlayana kadar pişirelim. Afiyet olsun
Bu tanım Dr. Oetker pudingli tarifler yarışına katılmıştır. Sen de katıl ödül kazanma talihi yakala.
Pudingli Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
100 gram tereyağ (Oda sıcaklığında)
1 paket Dr. Oetker kakaolu puding
1 çay bardağı sıvı yağ
1 adet yumurta
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
3 su bardağı un
Pudingli Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Derin bir kaba materyalleri alalım yoğuralım. Kulak göğsü yumuşaklığında hamur elde edelim.
Ardından fırın tepsisine yağlı kağıt serelim.
Elimize hamuruna ceviz büyüklüğünde bir modül alalım.
Yuvarlak biçim verip hafifçe bastıralım ve tepsiye koyalım.
Hamur bitene kadar birebir süreci yapalım.
Son olarak 180 derecede ısıttığımız fırında üzeri çatlayana kadar pişirelim. Afiyet olsun
Bu tanım Dr. Oetker pudingli tarifler yarışına katılmıştır. Sen de katıl ödül kazanma talihi yakala.
Pudingli Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı