Pudingli Muhallebi Tanımı İçin Materyaller
1 litre süt
3 çorba kaşığı un
3 çorba kaşığı nişasta
3 kahve fincanı şeker
1 adet vanilya
1 paket kremşanti
1 paket çilekli puding
Pudingli Muhallebi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
1 litre sütü tencereye koymadan evvel 1 çay bardağı ayırıyoruz. Sonrasında un, nişasta ve şekeri koyup ocakta pişiriyoruz.
Piştikten sonra vanilyayı ekleyip karıştırıyoruz ocaktan alınıp ılıyana kadar orta ara karıştırıyoruz.
Ayırdığımız bir çay bardağı sütü ve kremşantiyi ekleyip güzelce çarpıyoruz.
Muhallebi soğuyana kadar pudingi hazırlıyoruz ve birinci olarak muhallebi cuplara paylaştırıp sonrasında üstüne pudingi koyuyoruz buzdalabında 2 saat beklettikten sonra servis edebilirsiniz.
Pudingli Muhallebi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 litre süt
3 çorba kaşığı un
3 çorba kaşığı nişasta
3 kahve fincanı şeker
1 adet vanilya
1 paket kremşanti
1 paket çilekli puding
Pudingli Muhallebi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
1 litre sütü tencereye koymadan evvel 1 çay bardağı ayırıyoruz. Sonrasında un, nişasta ve şekeri koyup ocakta pişiriyoruz.
Piştikten sonra vanilyayı ekleyip karıştırıyoruz ocaktan alınıp ılıyana kadar orta ara karıştırıyoruz.
Ayırdığımız bir çay bardağı sütü ve kremşantiyi ekleyip güzelce çarpıyoruz.
Muhallebi soğuyana kadar pudingi hazırlıyoruz ve birinci olarak muhallebi cuplara paylaştırıp sonrasında üstüne pudingi koyuyoruz buzdalabında 2 saat beklettikten sonra servis edebilirsiniz.
Pudingli Muhallebi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı