Son konular

Puf Puf Kabaran Pişiler

Konuyu Yükselt

theking

Yeni Üye
Katılım
31 Ocak 2020
Mesajlar
2
Tepkime
15
Puanları
38
Yaş
35
Coin
175,519
Puf Puf Kabaran Pişiler Tanımı İçin Gereçler
1 adet kuru maya
2 su bardak ılık su
1 tatlı kaşığı tuz
Aldığı kadar un

Puf Puf Kabaran Pişiler Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Maya ve ılık suyumuzu karıştıralım yavaş yavaş un ek edelim.
Tuz ekleyelim ve yumuşak hamur olacak biçimde yoğuralım.
30 dk kadar dinlendirelim.
Daha sonra küçük küçük bezeler alalım.
Elimizle açalım. Kızgın yağda artlı önlü kızartalım. Afiyet olsun.
Puf Puf Kabaran Pişiler Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

  • Soru
Puf Puf Kabaran Pişiler Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı ılık süt 1.5 su bardağı sıcak su 1 paket instant maya 1 yemek kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı şeker 4-5 su bardağı un Kızartma için; Sıvı yağ Puf Puf Kabaran Pişiler Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Sütümüzü ve suyumuzu ısıtalım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
  • Soru
Puf Puf Yumuşacık Pişiler Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı süt 1 su bardağı su 1 paket insta maya 1 adet yumurta 1 tatlı kaşığı tuz 4,5 su bardağı un Kızartmak için; Sıvı yağ Puf Puf Yumuşacık Pişiler Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle unumuzu büyük bir yoğurma kabına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
  • Soru
Puf Puf Pişiler Tarifi İçin Malzemeler 1 adet kuru maya 1 tatlı kaşığı tuz 3 yemek kaşığı yoğurt 2 su bardağı ılık su Aldığı kadar un ( Yumuşak hamur olacak ) Puf Puf Pişiler Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Maya ılık su ile karıştırılır. Yoğurt tuz eklenir. Un ilave edilir ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
  • Soru
Puf Puf Pişi Tarifim İçin Malzemeler 3 su bardağı süt 1 su bardağı su Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 yemek kaşığı tuz 1 yemek kaşığı instant maya 1 buçuk yemek kaşığı toz şeker Alabildiği kadar un Kızartmak için Sıvıyağ Puf Puf Pişi Tarifim Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Merhabalar harika...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
  • Soru
Maya Yok Süt Yok Yumurta Yok Lezzet Çok Çiğ Börek Tadında Puf Pişi Tanımı İçin Gereçler Hamuru için: 3, 5 su bardağı un (Bardak ölçüsü 200 ml ) 1, 5 çay kaşığı tuz 1, 5 su bardağına yakın ılık su 2 yemek kaşığı sirke İç harcı: 1 kase peynir (tulum ve lor karışık) 5-6 kısım maydanoz Açmak için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
3
Üst Alt