Renkli Salata Tanımı İçin Materyaller
1 adet havuç
1 adet turp
1 adet kuru soğan
10 kol maydanoz
1/2 (yarım) kase doğranmış mor lahana
4-5 yaprak marul
4 adet çeri domates
1 adet salatalık
1/2 (yarım) adet limon
1 çay kaşığı tuz
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Renkli Salata Tanımı Yapılışı
Öncelikle havuç ve turbu rendeledikten sonra az tuzla ovuyoruz sonra tabağımızın ortasına yerleştiriyoruz
Maydanoz ve soğanımızı doğrayıp onu da tuz ve az limonla ovup, pul biber limon ve sumak ekleyip tabağımıza yerleştiriyoruz
Marulumuzu doğrayıp tuz limon ve az pul biber ekleyip tabağımıza koyuyoruz
Mor lahanayı ufak ufak doğrayıp tuz limonla ovup onu da tabağımıza alıyoruz.
En son tabağın etrafını çeri domates ve salatalıkla süslüyoruz.
Tüm tabağa zeytinyağını gezdirip servis ediyoruz. Afiyet olsun
1 adet havuç
1 adet turp
1 adet kuru soğan
10 kol maydanoz
1/2 (yarım) kase doğranmış mor lahana
4-5 yaprak marul
4 adet çeri domates
1 adet salatalık
1/2 (yarım) adet limon
1 çay kaşığı tuz
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Renkli Salata Tanımı Yapılışı
Öncelikle havuç ve turbu rendeledikten sonra az tuzla ovuyoruz sonra tabağımızın ortasına yerleştiriyoruz
Maydanoz ve soğanımızı doğrayıp onu da tuz ve az limonla ovup, pul biber limon ve sumak ekleyip tabağımıza yerleştiriyoruz
Marulumuzu doğrayıp tuz limon ve az pul biber ekleyip tabağımıza koyuyoruz
Mor lahanayı ufak ufak doğrayıp tuz limonla ovup onu da tabağımıza alıyoruz.
En son tabağın etrafını çeri domates ve salatalıkla süslüyoruz.
Tüm tabağa zeytinyağını gezdirip servis ediyoruz. Afiyet olsun