Restoran Usulü Bal Kabağı Çorbası Tarifi İçin Malzemeler
1 dilim bal kabağı
1 adet havuç
1 adet patates
1 baş soğan
2 diş sarımsak
1 çay kaşığı tuz
Yeterince sıvı yağ
5 su bardağı su
Sosu için:
1 yemek kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
Restoran Usulü Bal Kabağı Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Sebzeler yıkanıp soyulur küp, küp doğranır.
Uygun bir tencereye sıvı yağ, doğranmış soğan konur kavrulur.
Ardından kabak ilave edilir kavrulur.
Havuç ilave edilir kavrulur.
Patates sarımsak ilave edip kavrulur.
Sırasıyla kavrulan sebzelere 1 çay kaşığı tuz, 5 su bardağı su ilave edip kaynamaya bırakılır.
Kaynadıktan sonra blenderden geçirilir.
Kıvamına gelen çorbayı çorba tabağına alınır.
Sosu hazırlanıp üzerine gezdirilir.Afiyet olsun.
Restoran Usulü Bal Kabağı Çorbası Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
1 dilim bal kabağı
1 adet havuç
1 adet patates
1 baş soğan
2 diş sarımsak
1 çay kaşığı tuz
Yeterince sıvı yağ
5 su bardağı su
Sosu için:
1 yemek kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
Restoran Usulü Bal Kabağı Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Sebzeler yıkanıp soyulur küp, küp doğranır.
Uygun bir tencereye sıvı yağ, doğranmış soğan konur kavrulur.
Ardından kabak ilave edilir kavrulur.
Havuç ilave edilir kavrulur.
Patates sarımsak ilave edip kavrulur.
Sırasıyla kavrulan sebzelere 1 çay kaşığı tuz, 5 su bardağı su ilave edip kaynamaya bırakılır.
Kaynadıktan sonra blenderden geçirilir.
Kıvamına gelen çorbayı çorba tabağına alınır.
Sosu hazırlanıp üzerine gezdirilir.Afiyet olsun.
Restoran Usulü Bal Kabağı Çorbası Tarifi Fotoğraflı Yapılışı