Revani Tanımı İçin Materyaller
3 adet yumurta
1 su bardağı irmik
1 su bardağı yoğurt
1 çay bardağı şeker
1 çay bardağı sıvı yağ
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
1 su bardağı un
Şerbeti için
3 su bardağı su
2 su bardağı şeker
1-2 damla limon
Üzerine
Hindistan cevizi
Revani Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
2 su bardağı şeker 3 su bardağı suyu kaynatalım.
1-2 damla limon sıkalım şerbetini evvelce hazırlayıp soğumaya bırakalım.
3 yumurta, 1 su bardağı irmik, 1 su bardağı yoğurdu, 1 çay bardağı sıvı yağı karıştıralım.
Unu, vanilyayı, kabartma tozunu ekleyelim. Borcama dökelim.
180 derecede alt üst kızarana kadar pişirelim.
Sıcağı geçince üzerine delikler açıp şerbeti dökelim.
Revani Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
3 adet yumurta
1 su bardağı irmik
1 su bardağı yoğurt
1 çay bardağı şeker
1 çay bardağı sıvı yağ
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
1 su bardağı un
Şerbeti için
3 su bardağı su
2 su bardağı şeker
1-2 damla limon
Üzerine
Hindistan cevizi
Revani Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
2 su bardağı şeker 3 su bardağı suyu kaynatalım.
1-2 damla limon sıkalım şerbetini evvelce hazırlayıp soğumaya bırakalım.
3 yumurta, 1 su bardağı irmik, 1 su bardağı yoğurdu, 1 çay bardağı sıvı yağı karıştıralım.
Unu, vanilyayı, kabartma tozunu ekleyelim. Borcama dökelim.
180 derecede alt üst kızarana kadar pişirelim.
Sıcağı geçince üzerine delikler açıp şerbeti dökelim.
Revani Tanımı Fotoğraflı Yapılışı