Reyhanlı Kuskuslu Ayran Çorbası Tanımı İçin Materyaller
2.5 su bardağı yoğurt
2 çorba kaşığı un
1 adet yumurta
5 su bardağı su
1 su bardağı kuskus
2 çorba kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı nane
1 tatlı kaşığı reyhan
Tuz
Reyhanlı Kuskuslu Ayran Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Yoğurt, yumurta, un tencereye alınır.
Üzerine su ve tuz eklenir ve karıştırılarak kaynayana kadar pişirilir.
Kaynayınca kuskus atılır.
Yumuşayana kadar kuskuslar pişirilir.
Çorbamız piştikten sonra tereyağ tavada eritilir.
Altı kapatılır ve reyhan ve nane eklenir.
Çorbanın üzerine sos dökülür. Servise hazırdır afiyet olsun.
Reyhanlı Kuskuslu Ayran Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2.5 su bardağı yoğurt
2 çorba kaşığı un
1 adet yumurta
5 su bardağı su
1 su bardağı kuskus
2 çorba kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı nane
1 tatlı kaşığı reyhan
Tuz
Reyhanlı Kuskuslu Ayran Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Yoğurt, yumurta, un tencereye alınır.
Üzerine su ve tuz eklenir ve karıştırılarak kaynayana kadar pişirilir.
Kaynayınca kuskus atılır.
Yumuşayana kadar kuskuslar pişirilir.
Çorbamız piştikten sonra tereyağ tavada eritilir.
Altı kapatılır ve reyhan ve nane eklenir.
Çorbanın üzerine sos dökülür. Servise hazırdır afiyet olsun.
Reyhanlı Kuskuslu Ayran Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı