Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

H

Rıza Çalımbay'dan Fenerbahçe maçı sonrası tepki!

haberci

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Puan 0
Çözümler 0
haberci
Ekli dosyayı görüntüle 1291

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Sivasspor, sahasında karşılaştığı Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup oldu. maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Sivasspor Teknik Direktör Rıza Çalımbay, açıklamalarda bulundu.
Karşılaşmayı değerlendirerek sözlerine başlayan Çalımbay, "Puan almak istiyorduk, zaten ihtiyacımız da vardı. Maça da gayet iyi başladık. Ben yenileceğimizi aklımın ucundan geçirmiyordum. Ben hakem arkadaşımızın o harekete nasıl faul verdiğine inanamıyorum. Talisca zaten onları arıyordu, kendine frikik atmak için yer arıyordu. İkinci yarıda da güzel şeyler yaptık. Her türlü şeyi denedik. Beklemediğimizde de 2. gol oldu. Rahatlıkla puan alabileceğimiz bir maçtı. Ama maalesef olmadı. Bundan sonra kalan maçlarımızı güzel bir şekilde bitirmek için çalışacağız" diye konuştu.
"BİR ŞEY YAPACAĞINI BEKLİYORDUM"

"BİR ŞEY YAPACAĞINI BEKLİYORDUM"​

Bir basın mensubunun "Mourinho maçın hakemini çok beğendiğini söyledi. Bununla ilgili neler söylersiniz?" sorusuna Çalımbay, "Bu hakemin bize bir şey yapacağını bekliyordum gerçekten. Gerçekten çok iyi bir yerden faul verdi. Mourinho diyebilir kendisine göre bir yorum. Biz kesinlikle memnun değildik. O pozisyon kesinlikle faul değildi. Vermesi doğru değildi" yanıtını verdi.
"EN İYİ ŞEKİLDE BİTİRECEĞİZ"

"EN İYİ ŞEKİLDE BİTİRECEĞİZ"​

Takımın ligde kalması ile ilgili soruya Çalımbay, "Taraftara teşekkür ediyorum. Böyle kalabalığı Avrupa maçlarımızda görmüştük. Bugün de gördük ve mutlu olduk. Taraftarımızdan biz çok memnunuz. Lig bitene kadar aynı şekilde maçlara gelmeleri gerekiyor. Kalan maçlarımız var, kritik maçlar. Bizim o maçları kazanmamız gerekiyor. Örneğin Göztepe maçı bizim için dönüm noktasıydı. Diğer maçları da güzel şekilde oynayıp kazanmamız gerekiyor. Kalan maçlarımızı kesinlikle en iyi şekilde bitireceğiz" diye konuştu.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın Fenerbahçe maçı sonrasında yaptığı açıklamaları değerlendirelim:

Maçın ardından yapılan basın toplantısında Rıza Çalımbay, maçı puan almak istediklerini ve maça iyi başladıklarını belirtmiş. Özellikle hakem kararlarına ve maç içindeki gelişmelere vurgu yapmış. Çalımbay'ın, maçtaki hakem kararlarıyla ilgili eleştirileri ve özellikle faul pozisyonuyla ilgili görüşleri dikkat çekici. Kendilerinin maçı kazanabileceklerine inandığını dile getirmesi ve ilerleyen maçlara odaklanacaklarını belirtmesi takımının motive olduğunu gösteriyor.

Çalımbay'ın Mourinho'nun hakemi beğendiği yönündeki yorumuna verdiği cevap da dikkat çekici. Bu konudaki eleştirilerini açık bir şekilde dile getirmesi teknik direktörün hakem kararlarına yönelik hassasiyetini ortaya koyuyor.

Ayrıca, Çalımbay'ın taraftarlara teşekkür etmesi ve takımının ligde kalma mücadelesine vurgu yapması da önemli. Taraftarların desteğinin önemine vurgu yaparak kalan maçlara odaklanacaklarını ve en iyi şekilde bitirmeye çalışacaklarını ifade etmesi, takımın hedefleri doğrultusunda motive olduğunu gösteriyor.

Sonuç olarak, Rıza Çalımbay'ın maç sonrası açıklamaları hem maç değerlendirmesi hem de takımının moral ve motivasyonunu yüksek tutma çabası açısından önemli ve dikkat çekici. Takımına inancını ve motive olmuş bir şekilde ilerleyeceklerini vurgulaması, Sivasspor'un önümüzdeki maçlardaki performansını etkileyebilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Tema özelleştirmeleri kullanılamıyor!

Tema özelleştirme alanlarını sizin için kullanılamıyor, lütfen daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri