Rulokatlı Çilekli Pasta

theking

Yeni Üye
Tepkime
16
Yaş
35
Coin
175,520
Rulokatlı Çilekli Pasta Tanımı İçin Malzemeler
1 adet hazır pandispanya keki
Krema için;
2,5 su bardağı süt
1 adet yumurta
2 yemek kaşığı şeker
2 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı nişasta
1 yemek kaşığı margarin
1 paket vanilya
Üzeri için;
1 paket krema
1 adet kare çikolata (80 gram)
Islatmak için;
1 kase süt
Süslemek için;
Yarım kilo çilek
1 adet muz
1,5 paket rulo kat bisküvi

Rulokatlı Çilekli Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Krema için; margarin ve vanilya hariç tüm materyaller tencereye konulur. Kaynayana kadar karıştırılarak pişirilir. Kaynadıktan sonra margarin ve vanilya eklenir.
Pandispanya keki farklı ayrı bir kase sütle ıslatılır.
Çikolata sosu için tavaya krema eklenir ısıtılır. Çikolatalar kare kare bölünüp kremaya koyup eritilir. Soğuması için dolapta bekletilir.
Pandispanyanın alt tabanına muhallebi yayılıp 1 adet muz ve 4 5 adet çilekler dilimlenir. Üzerine öbür kek konulur.
Dolaptan çıkarılan çikolata sosu üzerine ve kenarlarına yayılır. Kenarlara rulokat dizilir ve fiyonkla bağlanır. Çilek dilimleriyle süslenir.
Rulokatlı Çilekli Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst Alt