Rus Salatası Tanımı İçin Gereçler
1 su bardağı haşlanmış bezelye
2 adet havuç
1 büyük uzunluk patates
1 konserve mısır
8-9 adet kornişon turşu
2 su bardağı katı yoğurt
4 yemek kaşığı mayonez
1 tatlı kaşığı tuz
Rus Salatası Tanımı Yapılışı
Patatesi havuç bezelyeyi küçük küp küp doğrayıp haşlıyoruz ( 5-10 dakika ortası fazla pişirmiyoruz).
Kornişon turşuyu küp küp doğruyoruz.
Haşlanan sebzelerimiz soğuyunca bir kabın içerisine yoğurdumuzu 4 yemek kaşığı mayonezi tuzu katıp düzgünce karıştırıyoruz.
Akabinde mısırı zerzevatları turşuyu ekleyip karıştırıyoruz ve soğuk sunum yapıyoruz.
1 su bardağı haşlanmış bezelye
2 adet havuç
1 büyük uzunluk patates
1 konserve mısır
8-9 adet kornişon turşu
2 su bardağı katı yoğurt
4 yemek kaşığı mayonez
1 tatlı kaşığı tuz
Rus Salatası Tanımı Yapılışı
Patatesi havuç bezelyeyi küçük küp küp doğrayıp haşlıyoruz ( 5-10 dakika ortası fazla pişirmiyoruz).
Kornişon turşuyu küp küp doğruyoruz.
Haşlanan sebzelerimiz soğuyunca bir kabın içerisine yoğurdumuzu 4 yemek kaşığı mayonezi tuzu katıp düzgünce karıştırıyoruz.
Akabinde mısırı zerzevatları turşuyu ekleyip karıştırıyoruz ve soğuk sunum yapıyoruz.