Son konular

Sac Kavurma

Konuyu Yükselt

theking

Yeni Üye
Katılım
31 Ocak 2020
Mesajlar
2
Tepkime
15
Puanları
38
Yaş
35
Coin
175,519
Sac Kavurma Tanımı İçin Malzemeler
750 gr kuşbaşı et
2 adet soğan
2 diş sarımsak
3 adet domates
4-5 adet sivri biber
Yarım su bardağı sıvı yağ
1’er tutam tuz, pul biber, kimyon, karabiber, kekik

Sac Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle sacı ısıtalım.
Ardından kuşbaşı doğranmış etleri alalım ve ortada karıştırarak suyunu salıp çekene kadar pişirelim.
Suyunu çekince sıvı yağ, sarımsak ve küp doğranmış soğanı ekleyelim.
2 dakika kadar kavurunca domates ve baharatları ekleyelim ve kaynayınca kısık ateşe alarak pişmeye bırakalım.
Ben domatesi buzluktan kullandım çabucak eridiği için iri doğradım. Siz taze kullanacaksanız daha küçük doğrarsınız. Domatesler ufaksa sayısını çoğaltabilirsiniz.
Özleşen yemeğimiz servise hazır.
Afiyet olsun.

Sac Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

  • Soru
Düdüklüde Sac Kavurma Tanımı İçin Materyaller 750 gram yağsız dana kuşbaşı et 1 adet büyük kuru soğan 3 adet yeşil biber 1 adet kırmızı biber 2 yemek kaşığı tereyağı 5-6 yemek kaşığı zeytinyağı 3 adet domates 1 çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tuz Düdüklüde Sac Kavurma Tanımı Yapılışı Etler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  • Soru
Sac Kavurma Tarifi İçin Malzemeler 1 kilo dana kuşbaşı Biraz kuyruk yağı (isteğe bağlı) 2 adet orta boy soğan 3-4 adet yeşil biber 2 adet domates Sıvı yağ Pul biber Karabiber Kimyon Tuz Sac Kavurma Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kuyruk yağını küçük küp şeklinde doğrayıp sacda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
  • Soru
Sac Kavurma Tanımı İçin Materyaller 500 gram küçük doğranmış et 2 orta uzunluk domates 4-5 adet kırmızı yeşil biber 2 adet iri soğan Yarım çay bardağı su Zeytinyağı Kırmızı biber Karabiber Tuz Kimyon Pul biber Sac Kavurma Tanımı Yapılışı Öncelikle eti saça alıp milangazın orta ateşinde yağsız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
  • Soru
Nefis Sac Kavurma Tanımı İçin Malzemeler 1 kg orta yağlı dana kuşbaşı 2 yemek kaşığı sıvı yağ 2 su bardağı sıcak su Tuz Karabiber Pulbiber Kırmızı toz biber Nefis Sac Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İlk olarak etleri yıkayıp saca alalım, akabinde suyunu çekene kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
  • Soru
Sac Kavurma (Çobaniye) Tanımı İçin Malzemeler 1/2 (yarım) kg kuzu kuşbaşı 1 büyük kuru soğan 3 adet yeşil biber 2 adet kapya biber ️ 3 adet domates (dipfrizden kullandım) 2 yemek kaşığı tereyağı Tuz, karabiber Pul biber ️ kekik Bir adet yufka Sac Kavurma (Çobaniye) Tanımı Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Üst Alt