Sac Kebabı (Dana Etinden) Tanımı İçin Materyaller
Yarım kg dana kuşbaşı
1 adet soğan
1 adet kapya biber
2 adet yeşil biber
1 adet büyük kabuğu soyulmuş domates
3 yemek kaşığı tereyağı
Tuz
Karabiber
Kekik
1 tatlı kaşığı tatlı toz biber
Sac Kebabı (Dana Etinden) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Etleri düdüklü de tam 25 dakika pişirdim. Suyuyla birlikte tavana aldım.
Suyunun bir kısmını çekene kadar pişirdim.
Akabinde tereyağı, ince kıyılmış soğan ve biberleri ekleyip kavuralım.
Soğan renk alınca domates ve baharatı ekleyin.
Biraz daha kavurun ve altını kapatın.
Yarım kg dana kuşbaşı
1 adet soğan
1 adet kapya biber
2 adet yeşil biber
1 adet büyük kabuğu soyulmuş domates
3 yemek kaşığı tereyağı
Tuz
Karabiber
Kekik
1 tatlı kaşığı tatlı toz biber
Sac Kebabı (Dana Etinden) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Etleri düdüklü de tam 25 dakika pişirdim. Suyuyla birlikte tavana aldım.
Suyunun bir kısmını çekene kadar pişirdim.
Akabinde tereyağı, ince kıyılmış soğan ve biberleri ekleyip kavuralım.
Soğan renk alınca domates ve baharatı ekleyin.
Biraz daha kavurun ve altını kapatın.