Sacher Kareleri Tarifi
Resimli Sacher Kareleri Tarifi
Malzemeler
110 gr un
2 yemek kaşığı kakao
15 su bardağı toz şeker
100 gr tereyağı
Yarım su bardağı kayısı receli
4 yumurta
Uzeri icin
250 gr bitter cikolata
Yarım su bardağı krema
imagessacherkareleritarifiresimli5ad3e3df0364e
Yapılışı
Lezzet yemek tarifleri ozel gunlerinizde yanınızda Fırını 180 dereceye ayarlayın 18 cm x 27 cm olculerinde dikdortgen bir kalıba yağlı kağıt serin Yumurta sarılarını ve aklarını ayırın
Un ve kakaoyu karıştırma kabına alın ve ortasını havuz gibi acın
Tereyağı, şeker ve 2 yemek kaşığı kayısı recelini sos tenceresinde karıştırın Orta ateşte eriyinceye kadar karıştırın Karışımı kuru malzemenin ortasına dokun Yumurta sarılarını da ekleyip karıştırın
Yumurta aklarını temiz ve kuru bir kaseye alıp mikserle iyice cırpın Metal bir kaşıkla kek hamuruna ekleyip karıştırın Hamuru kek kalıbına aktarıp 35 dakika pişirin Tel ızgara uzerine ters cevirip soğumaya bırakın Kup şeklinde doğrayıp uzerlerine fırcayla recel surun
Kremayı sos tenceresinde ısıtın Kucuk parcalara bolunmuş cikolatayı ekleyip eriyinceye kadar karıştırın ve 15 dakika bekletin Sosu kare şeklinde doğranmış keklerin uzerine kaşıkla dokun Kalan sosu yağlı kağıttan yapılmış sıkma torbasına doldurup keklerin uzerine Sharfi yapın ve donmaya bırakın Servis yapın
Resimli Sacher Kareleri Tarifi
Malzemeler
110 gr un
2 yemek kaşığı kakao
15 su bardağı toz şeker
100 gr tereyağı
Yarım su bardağı kayısı receli
4 yumurta
Uzeri icin
250 gr bitter cikolata
Yarım su bardağı krema
imagessacherkareleritarifiresimli5ad3e3df0364e
Yapılışı
Lezzet yemek tarifleri ozel gunlerinizde yanınızda Fırını 180 dereceye ayarlayın 18 cm x 27 cm olculerinde dikdortgen bir kalıba yağlı kağıt serin Yumurta sarılarını ve aklarını ayırın
Un ve kakaoyu karıştırma kabına alın ve ortasını havuz gibi acın
Tereyağı, şeker ve 2 yemek kaşığı kayısı recelini sos tenceresinde karıştırın Orta ateşte eriyinceye kadar karıştırın Karışımı kuru malzemenin ortasına dokun Yumurta sarılarını da ekleyip karıştırın
Yumurta aklarını temiz ve kuru bir kaseye alıp mikserle iyice cırpın Metal bir kaşıkla kek hamuruna ekleyip karıştırın Hamuru kek kalıbına aktarıp 35 dakika pişirin Tel ızgara uzerine ters cevirip soğumaya bırakın Kup şeklinde doğrayıp uzerlerine fırcayla recel surun
Kremayı sos tenceresinde ısıtın Kucuk parcalara bolunmuş cikolatayı ekleyip eriyinceye kadar karıştırın ve 15 dakika bekletin Sosu kare şeklinde doğranmış keklerin uzerine kaşıkla dokun Kalan sosu yağlı kağıttan yapılmış sıkma torbasına doldurup keklerin uzerine Sharfi yapın ve donmaya bırakın Servis yapın