SoruCevap
Yeni Üye
Sade Portakallı Kekim Tanımı İçin Malzemeler
3 adet yumurta
1 su bardağı şeker
Yarım su bardağı yağ
1 paket kabartma tozu
2 paket vanilya
1 su bardağı taze sıkılmış portakal
2.5 su bardağı un
Sade Portakallı Kekim Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yumurtalarımızı kırıp, şekeri ilave ederek köpürene kadar çırpalım.
Daha sonra başka tüm materyalleri un hariç ekleyelim. Unu en son ekleyeceğiz.
En son unumuzu eleyerek yavaşça ekleyip karıştıralım.
Daha evvelce yağlanmış kek kalıbına dökelim.
Fırınınızı evvelden isitip 180 derecede 45 dk pişirelim..
Sade Portakallı Kekim Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
3 adet yumurta
1 su bardağı şeker
Yarım su bardağı yağ
1 paket kabartma tozu
2 paket vanilya
1 su bardağı taze sıkılmış portakal
2.5 su bardağı un
Sade Portakallı Kekim Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yumurtalarımızı kırıp, şekeri ilave ederek köpürene kadar çırpalım.
Daha sonra başka tüm materyalleri un hariç ekleyelim. Unu en son ekleyeceğiz.
En son unumuzu eleyerek yavaşça ekleyip karıştıralım.
Daha evvelce yağlanmış kek kalıbına dökelim.
Fırınınızı evvelden isitip 180 derecede 45 dk pişirelim..
Sade Portakallı Kekim Tanımı Fotoğraflı Yapılışı